Vlasák z 1. republiky: Pro manželku jsem vzácný kus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlasák z 1. republiky: Pro manželku jsem vzácný kus!

Jan Vlasák je se svojí ženou už více než půl století.
Jan Vlasák je se svojí ženou už více než půl století. (Foto Martin Sekanina, Martin Přibyl, Pavel Machan, Mária Rušinová, Martin Hykl, Falcon, Ladislav Křivan)

Jan Vlasák (73) je se svojí manželkou Eliškou už třiapadesát let, což je obzvláště v showbyznysu velmi výjimečné. Herec prozradil, jak je možné, že manželství tak dlouho vydrželo.

Vlasákova žena podle něj velmi ráda hromadí věci. S trochou nadsázky můžeme tvrdit, že i samotný herec je pro ni takový vzácný kousek. „Ano, taky by se to tak dalo říct, protože i já už jsem takový starožitný,“ uvedl Jan se smíchem pro Sedmičku.

Prošli si sice krizemi, na pokraji rozvodu ale prý nikdy nebyli. Vlasák tvrdí, že jeho manželka, vystudovaná psycholožka, je zkrátka opravdu dobrá partnerka. „Naučila mě, že se o věcech musí diskutovat a nebýt jako můj otec, který byl vychovaný ještě postaru a do partnerského vztahu ne zrovna moc šikovně. Můj tatínek měl totiž takovou představu, že maminka, tedy jeho žena, musí sama vycítit, co zrovna chce. Tak to mě manželka odnaučila, o všem se dohadujeme a mluvíme,“ vysvětlil herec.

Nakonec podle Vlasáka ani nevadilo, že do manželství vstupovali oba opravdu mladí a takzvaně „nehotoví“. „Já tedy nebyl hotový vůbec a Eliška taky ne, ale tak nějak jsme se dohotovili v tom procesu a vzájemně ovlivnili,“ dodal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.