To se nasmějete! Jak reportér Karas málem nevysílal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To se nasmějete! Jak reportér Karas málem nevysílal

Miroslav Karas z ČT zažil před vysíláním hned několik katastrof.
Miroslav Karas z ČT zažil před vysíláním hned několik katastrof. (Foto: reprofoto ČT)

Téměř infarktový stav zažil reportér ČT Miroslav Karas (54). Tomu se pouhou minutu před živým vstupem děly takové věci, že by člověk ani neřekl, že se to dá všechno stihnout. Není se co divit, že reportér zuřil vzteky.

Když už se Karas chystal na živý vstup, nacouvala do něj dodávka. „Odjeďte s tím, já mám za minutu živé vysílání,“ křičel a bušil do dodávky, ale marně. Musel použít polštinu, až teprve pak mu řidič porozuměl a s autem uhnul.

Jen se zbavil dodávky, nastal další problém. Nedaleko začaly tlouct zvony tak sině, že neslyšel nic v odposlechu, který měl v uchu. „Nic neslyším! Já vůbec nic neslyším,“ panikařil.

 

Když se konečně zdálo, že už může začít v klidu vysílat, spadla na něj halda sněhu. „Já stojím pod stromem,“ ohlásil do mikrofonu. Vzhledem k tomu, že celou situaci zachytila kamera, můžete se perné chvíle Miroslava Karase podívat sami.

 

 

 



Přečtěte si
vigela
24. 1. 2017 • 22:02

Skutečně prekérní situace. Chudák. Ale zvládl ji dobře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.