Babiš se obul do Obamy: Kvůli Jágrovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Babiš se obul do Obamy: Kvůli Jágrovi!

Babiš se kvůli Jágrovi opřel do Obamy.
Babiš se kvůli Jágrovi opřel do Obamy. (Foto: Dominik Bakeš, ara)

Poslední dobou se hodně spekuluje o tom, že Jaromír Jágr (44) chce zůstat v USA. Tuhle domněnku potvrdil i Andrej Babiš, který prozradil, že legendární hokejista žádá za mořem o zelenou kartu. Kvůli tomu se šéf ANO dokonce pustil do Obamy.

Hokejového boha použil totiž Babiš jako příklad při svém komentáři k migrační krizi. „Zeptejte se Jardy Jágra, jak požádal o zelenou kartu. No proč mu ji nedal ten Obama v přímém přenosu NHL? Vždyť jsi druhý nejlepší hokejista, Jardo, tady máš zelenou kartu. Ne, on musí vyplnit ten formulář,“ řekl podle Blesku Andrej v přímém přenosu na ČT24.

Zelená karta je jeden z mála způsobu, jak dlouhodobě a legálně pobývat a pracovat ve Spojených státech. Chystá se tedy Jarda Jágr v Americe usadit? „Je to čistě Jaromírova osobní záležitost,“ okomentoval tuto situaci Jardův spolupracovník a kamarád Petr Exner. Uvidíme tedy, jak se hokejová legenda nakonec rozhodne.



Přečtěte si
skp705
19. 1. 2017 • 00:40

Pokud nejste hokejovy fanatik tak o Jagrovi neuslysite. Kdyz se divam na hokej, tak komentatori vzdy jmenuji americke hrace, jen malokdy uslysite jmeno zahranicniho hokejisty. O tom za ktery klub hraje, jsem se docetla v ceskem bulvaru. Aspon ta doba uprchlickych taboru je za nami a vyplnit dotaznik v anglictine mu snad taky nekdo pomuze...

ivoadler
17. 1. 2017 • 14:56

Budu mu držet palce, aby mu tu zelenou kartu dali. Nevracej se, Jardo. Tady bys byl za blba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.