Kloubková o živoření s Vojtkem: Ano, zadlužila jsem se… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kloubková o živoření s Vojtkem: Ano, zadlužila jsem se…

Roman Vojtek byl její velká láska.
Roman Vojtek byl její velká láska. (Foto Aha! – Martin Pekárek, TV Nova, ara)

Kdo si myslí, že se televizní moderátoři topí v luxusu, je na velkém omylu. Hvězda televize Nova Kristina Kloubková (40) musí uživit sebe i svou dceru Jasmínu (4). Její bývalý partner Roman Vojtek (44) jí finančně také příliš nepomohl…

Moderátorka tvrdí, že to má s penězi těžké. Musí šetřit, bydlí za Prahou, protože nemá na byt v hlavním městě a letos raději vynechala i dovolenou. V době, kdy žila s Romanem Vojtkem, se dokonce dostala do situace, kdy ji museli založit vlastní rodiče.

„Měla jsem těžké zranění a osm měsíců jsem nemohla pracovat. Byla jsem úplně bez peněz a Roman, když měl jeden kšeft za měsíc za tři tisíce korun, tak jsme byli šťastní. Takže jsme peníze neměli, a já jsem navíc nemohla vydělávat vůbec – to bylo hodně těžké a tehdy mi rodiče pomohli,“ svěřila se Kloubková  pro Blesk TV Magazín. Pohledná blondýnka se nevyhnula ani dluhům. „Ano zadlužila jsem se! Měla jsem i auto na leasing, který jsem pak splatila. Pak jsem si půjčila větší obnos peněz od svého táty, který jsem mu pak postupně splatila,“ dodala Kristina.



Přečtěte si
inocenta
14. 1. 2017 • 11:08

Každý jednoduše není rodinný typ, tak proč se ženit a mít ještě i děti? Věnujte se tomu, co zvládáte lépe. Partnera, který již vykázal, že "na to nemá", bych přešla súsměvem, a nezačínala bych s ním žádný vážnější vztah.Je to jako koupit si v bazaru opravovaný spotřebič... Může mít inteligentnějsí člověk důvěru k takovému zboží?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.