Ondřej Bank si nezatančí: Zákaz od partnerky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ondřej Bank si nezatančí: Zákaz od partnerky!

O výdělek přijde Bank i jeho tanečnice Eva Krejčířová.
O výdělek přijde Bank i jeho tanečnice Eva Krejčířová. (Foto Aha! – Marek Pátek, ČT, ara)

Dostal stopku! Stříbrný finalista StarDance Ondřej Bank (36) nesmí podle všeho kvůli své partnerce pokračovat v tancování. Bývalý alpský lyžař a mnohonásobný mistr republiky tak přichází o slušné výdělky!

„Nabízeli jsme mu zajímavý honorář, ale odmítl z osobních důvodů, protože nechce mít doma nepříjemnosti,“ prozradila deníku Aha! majitelka nejmenované produkční agentury. Ta měla od klienta za úkol získat Banka na firemní ples za jakoukoli cenu. Lyžaře ale »nezlomil« ani honorář ve výši 80 tisíc korun. Proč?

„Po konci StarDance je to pro mne uzavřená kapitola. Nebudu nikde vystupovat,“ reagoval stroze Bank. Podle zjištění Aha! je za tím jeho partnerka Tereza, která si nepřála, aby pokračoval v tancování na komerčních akcích. Bankové se účinkování lyžaře ve StarDance nezamlouvalo hned od začátku. „Přišlo jí, že budu v přílišném kontaktu se svou taneční partnerkou,“ přiznal Ondřej.

Vyhazov svého muže si tak Tereza »přála« hned po prvním kole show. To se jí ale nesplnilo, Bank se probojoval až do finále a skončil druhý. „Já jsem to viděl tak na dva týdny, takže vůbec netuším, jak jsem se ocitl ve finále,“ divil se po skončení tanečního klání. Od té doby už má ale na příkaz manželky utrum a s tancem je definitivní konec.

Nápad vznikl u piva
K účasti ve StarDance se prý Ondřej nechal vyhecovat svými kamarády v hospodě. Nejdříve to bral jako legraci. Poté ale pochopil, že žádná sranda se nekoná a show je o tvrdém drilu. Své rozhodnutí už ale nemohl vzít zpět.



Přečtěte si
jity
12. 1. 2017 • 10:31

Se žárlivou ženskou to Ondra lehké mít nebude. Buďto bude muset dát pokoj a nebo se rozejdou.

amgal
12. 1. 2017 • 08:51

Nejhorší je žárlivá ženská, Kdyby ji chtěl zdrhnout, tak ji zdrhne. Ale přijít o práci a honorář kvůli blbce , vždyť zabezpečuje svoji rodinu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.