Obermaierová o soudu kvůli Hanušové: Ticho po pěšině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Obermaierová o soudu kvůli Hanušové: Ticho po pěšině!

Jarce Obermaierové hrozil soud s potomky Jarky Hanušové.
Jarce Obermaierové hrozil soud s potomky Jarky Hanušové. (Foto: Marek Pátek, Pavel Machan, Petr Novotný, Martin Pekárek, ara)

Jaroslava Obermaierová (70) měla v minulém roce problémy s potomky zesnulé Jarky Hanušové (†66). Dokonce jí hrozil i soud. Teď se ale vše uklidnilo.

Obermaierová totiž o své kolegyni, která se proslavila hlavně díky estrádním pořadům Možná přijde i kouzelník, do tisku prohlásila, že byla špatná herečka, a navíc měla problémy s alkoholem, za což ji děti Jarky Hanušové chtěly zažalovat.

„Je ticho po pěšině, asi se neměly čeho chytnout. Jsem v tom nevinně, vždyť jsem neřekla nic, co by se nevědělo. Mně bylo naopak Jarky strašně líto, protože jsem ji znala třicet let. Úplně zbytečně skončila život dřív. Kdyby se o sebe alespoň malinko starala, mohla tady ještě být,“ prozradila Obermaierová pro Sedmičku.

Herečku ale překvapuje jiná věc. „Spíš mě fascinuje, že smrt je tak magická a že se o ní píše. Nevím, jestli je to dobře. Já jsem znala spousty hereček, které byly daleko starší, daleko víc toho zahrály a opravdu hrály - a o jejich odchodu se nikdo nezmínil,“ dodala představitelka Vilmy Nyklové z Ulice.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.