Dáda to vrátila Felixovi: Veřejná líbačka s milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dáda to vrátila Felixovi: Veřejná líbačka s milencem!

Dáda se s Vitem o přestávce zamilovaně líbala.
Dáda se s Vitem o přestávce zamilovaně líbala. (Foto Aha! – Mária Rušinová, ara)

Láska z nich sálá na všechny strany. Dokonce i na tak ledovém sportu, jako je hokej! Milenec Dády Patrasové (60) si ho doma v Itálii moc neužije, a tak herečka doprovodila Vita (47) do pražské O₂ areny.

V Divadle Hybernia na muzikálu Alenka v kraji zázraků byl fešný Ital při minulé návštěvě. Teď přiletěl už na Dádin svátek 20. prosince a toužil i po nějakých sportovních zážitcích. Dáda nikdy nebyla na hokeji, ale co by pro svého milého neudělala... Na zápase HC Sparta Praha – BK Mladá Boleslav byli oba jako zamilovaní puberťáci. Pořád se drželi na ruce, vzájemně se dotýkali a líbali. Jako by už byl máj a ne drsný mrazivý leden. Dáda si dokonce udělala na památku několik selfie. V zimě si herečka svého italského přítele daleko víc užije než v létě, kdy má Vito spoustu práce v Kalábrii se svou cestovkou. Díky tomu, že už roky pracuje v cestovním ruchu, má u nás hodně přátel, kteří tady vlastní hotely. Mají pro něj vždy krásný apartmán.

Strach o manžela
„Jsem moc šťastná, Vito je pro mě anděl,“ přiznala Patrasová. Ale hned jedním dechem dodala: „Mám ale velké obavy o Felixe. Vypadá špatně, měl by o sebe víc pečovat, zajít k lékaři na vyšetření,“ míní stále ještě manželka Felixe Slováčka (73). Ani v náruči milence nedokáže odhodit starosti o otce svých dětí. A Felix s milenkou na fotbale
Zatímco Dáda chodí s Italem na hokej, Felix se svou oficiální milenkou Lucií Gelemovou (34) vyráží na fotbal. Už v roce 2014 na derby Sparta – Slavia v pražském Edenu spolu popíjeli víno ve VIP zóně a sledovali zápas i »řádění« fanoušků na tribunách.



Přečtěte si
antonuis.j
16. 1. 2017 • 13:17

No jo, ona stará alkoholická troska nemá ani procento soudnosti, je trapná naprosto příšerně, je známo, že má dost nízký IQ, je hloupá a k tomu vypitá. Chudák Ital musí užívat určitě nějaké antiemetikum, aby vydržel její vystoupení před bulvárem, bába je strašně nechutná a otlemená, raketa, vypadá starší a její alkoholový dech - to musí být humus!

trhnisinadledvinkou
11. 1. 2017 • 08:39

dáda je trapná stará vopuchlá bába

eisenbieger
10. 1. 2017 • 19:34

ale na pekaci uz ma potazeno pavucinama ...a ital ani nevi jak si nabehl

ararat
10. 1. 2017 • 16:11

Dádě to přeji,má právo býti také šťastná,proč by si měla nechat ubližovat Felixem.Je ještě mladá a Felixovi se to časem spočítá to se vrací.Někteří píšou blbost,že odtáhla Felixe od 1 ženy.Felix a ní docházel a obtěžoval,on je ten co rozkládá všechny vztahy kolem.Je to podrazák,je stár a i jeho děti mu to spočítají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.