Matka Gottovy dcery musela do důchoďáku! Už to bylo těžké… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Matka Gottovy dcery musela do důchoďáku! Už to bylo těžké…

Antonie Zacpalová už nebydlí na pražských Vinohradech.
Antonie Zacpalová už nebydlí na pražských Vinohradech. (Foto: Karel Kopáč, archiv)

Málokdo by to čekal, ale je to tak. Matka prvorozené dcery Karla Gotta (77) žije v domově důchodců. Antonie Zacpalová (81) bydlí už více jak rok v Domově seniorů v pražských Vysočanech.

Karel Gott by jí mohl obstarat mnohem luxusnější bydlení, ale Antonie Zacpalová je spokojená. „Postaral se o nás s Dominikou až až,“ uvedla bývalá džezbaletka karlínského divadla. „Bydlím na rozhraní Libně a Vysočan. Mám to deset minut k Harfě, O2 aréně. Mám kolem sebe všechno, co potřebuju. I ta tramvaj je od bytu blíž než na Vinohradech. A také nemusím nikam do kopce a funět,“ vysvětlila pro deník Blesk.

Zacpalová dříve bydlela v bytě na Vinohradech, který pro ni a dceru koupil Gott. „Byl to pěkný byt, ale plyn a elektřina na mě byly už moc drahé. Chtělo to také opravy, nová zateplená okna. Bylo to už pro mě těžko udržitelný,“ vysvětlila.

S bydlením v garsonce je matka Dominiky Gottové nadmíru spokojená, má zde přátele a cítí se dobře. „O maminku je dobře postaráno,“ myslí si její dcera. „Když jsem v Praze, chodíme spolu po nákupech a na dobré jídlo,“ prozradila Dominika, která momentálně opět žije ve Finsku.

 



Přečtěte si
ellenic
10. 1. 2017 • 16:14

Aháčtí redaktoři by se měli jít raději klouzat . Co je to zase za nadpis, že musela do důchoďáku . Vraťte se zpátky do školy. Domovy důchodců jsou minulostí, pokud to ještě stále nevíte. Už hodně dlouho máme Domovy pro seniory a Penziony pro seniory. A hlavně to není žádná ostuda, dnes jsou tyto domovy na jiné úrovni, lidé tam mají vystaráno ohledně prádla, velkého úklidu, zajištěnou stravu, zdravotní péči a kulturní vyžití .

ivanak
9. 1. 2017 • 17:34

Byla hezká a hlavně určitě moudrá ať se ji drží zdravíčko přeji.

tenerife
9. 1. 2017 • 16:35

Byla to moc hezká žena,pamatuji si na ten klip k Lady Carneval, kde tancovala.

jity
9. 1. 2017 • 14:27

V mládí hezká sebevědomá žena a ve stáří holt krása odchází.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.