Vzpoura Gránského: Ultimátum šéfům Top Star magazínu kvůli Gregorové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vzpoura Gránského: Ultimátum šéfům Top Star magazínu kvůli Gregorové!

Je to rebel!
Je to rebel! (Foto TV Nova, ara)

Čtyřiadvacetiletý herec sice kývl na nabídku moderovat Top Star magazín, ovšem jeho manažerům stanovil jasné podmínky. O co mu konkrétně jde?

Sympaťák David Gránský si přes svůj věk dokáže dupnout. Vedení televize, která má pod palcem zmíněný společenský magazín ze světa celebrit, totiž přednesl ultimátum - nikdy prý nebude mluvit ve zlém o svých kolezích z branže! "Nedovedu si představit, že bych měl jako moderátor říkat o Hance Gregorové, která je moje šéfová v divadle, že se právě podíváme na pikantní záběreček, na kterém je někde se svým kolouškem," rezolutně tvrdí Gránský v Dnes magazínu. 

"Stejně mi přijde divné mluvit v televizi třeba o Dádě Patrasové, když spolu hrajeme v muzikálech Sněhová královna a Alenka v kraji zázraků. Tak to jsem si předem vyjasnil. Myslím, že člověk by si měl předtím, než nějakou práci přijme, dát pozor, zda bude mít vše pod kontrolou," dodal tamtéž náš odvážlivec Gránský.



Přečtěte si
genicon
5. 1. 2017 • 12:52

Jojo, máš pravdu, dupni si, trumbero ! Hodně štěstí ! Už se nemůžu dočkat, až to tady změníš. Třeba začnou krávy lítat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.