Kerestešová z Ordinace: Nejsem žádná mrcha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kerestešová z Ordinace: Nejsem žádná mrcha!

Andrea Růžičková doufá, že doktorku Mariku si fanoušci Ordinace v růžové zahradě nakonec oblíbí.
Andrea Růžičková doufá, že doktorku Mariku si fanoušci Ordinace v růžové zahradě nakonec oblíbí. (Foto TV Nova)

Andrea Růžičková (rozená Kerestešová) se do povědomí diváků zapsala jako doktorka Marika z Ordinace v růžové zahradě. Její postavě publikum zatím příliš nefandí, herečka ale Mariku hájí.

„My jsme s natáčením docela hodně dopředu, takže Marika se také časem trošku vyvíjí. Momentálně se necítím býti mrchou. Mariky povaha se totiž bude postupně zlepšovat a doufám, že bude divákům konečně i sympatická,“ svěřila se Růžičková (32) pro idnes.cz.

Chování její postavy podle ní mělo svůj důvod. „Postupně se začne odkrývat, že ta zloba, kterou měla na začátku, byla jen taková sebeobrana. Marika je kariéristka, která by chtěla neustále operovat a pokud možno co nejvíc složité případy,“ vysvětlila herečka, která si pochvaluje, kolik se toho díky Ordinaci naučila. Například věří, že první pomoc by nyní v případě nouze už zvládla sama. A to se jednou může sakra hodit!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.