Jana Kirschner o uprchlících: Je to hysterie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jana Kirschner o uprchlících: Je to hysterie!

Jana Kirschner se uprchlíků nebojí.
Jana Kirschner se uprchlíků nebojí. (Foto Martin Pekárek, Mária Rušinová, Pecák, Křivan, Martin Hykl, Marek Pátek, Jakub Ludvík, Markéta Srpová, David Kundrát)

Jana Kirschner (37) je původem ze Slovenska, doma se ale cítí i v Čechách a v Anglii, kde si našla partnera a vychovává své dvě dcery. Není proto divu, že v otázkách imigrační vlny, razí zpěvačka poněkud otevřenější přístup…

Podle Jany není problém migrace samotná, ale spíše nespokojenost lidí se současnou politickou situací. „Svět se rychle mění, politici si musí uvědomit, že lidé nejsou hlupáci, mají přístup k jakýmkoliv informacím a to, co nabízejí zavedené politické strany, už je nezajímavé, protože nenabízejí řešení problémů, které občany trápí, vlastně je ani neznají. Lidé s tím nejsou spokojení a mají pak tendenci se přiklánět k extrémním řešením. Včetně hysterie kolem uprchlíků,“ rozpovídala se Kirschner pro Magazín Právo.

Zpěvačka se totiž domnívá, že není tak daleko doba, kdy budeme nový domov hledat i my samotní. „Moje oblíbená Vivienne Westwoodová (britská módní návrhářka, pozn. red.) nedávno prohlásila, že za několik let budeme migranti všichni – ekologičtí migranti, protože dojde voda, úrodná půda, které si sami zničíme. Nikdo z politiků neřekne, že nemůžeme pořád žít tak, že jen budeme všechno hrnout k sobě. A ruku v ruce s tím mohou jít i negativní změny včetně vzestupu extremismu,“ uzavřela Kirschner.



Přečtěte si
londynskypes
5. 1. 2017 • 17:59

vendetor

ivoadler
5. 1. 2017 • 11:21

Jak pak to v té Anglii Janě jde? Nějak o ní není slyšet. Já jsem také otevřený k otázce migrace. Ale ne muslimů. Jsou neintegrovatelní.

elzbet1
5. 1. 2017 • 01:44

Dávám ji za pravdu,budeme migrovat všichni,až nás muslimští migranti vytlačí.Ale jinak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.