Milenec Martinové zpěvačku předtím neznal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milenec Martinové zpěvačku předtím neznal!

Písničky Věry Martinové šly původně zcela mimo něj.
Písničky Věry Martinové šly původně zcela mimo něj. (Alexandr Malachovský, Pavel Machan, ara)

Věra Martinová (56) se stále ještě nerozvedla, už dva a půl roku ale randí se svým terapeutem Květoslavem Zmrhalem (49). Ten nyní přiznal, že Věřiným fanouškem původně vůbec nebyl.

„Já při terapiích, které dělám, poslouchám hodně new age, relaxační a meditační hudbu,“ svěřil se pro Sedmičku Zmrhal, kterého Martinová poznala v době, kdy ji trápily zdravotní potíže. „Ale mám rád i metalovou a rockovou muziku a také blues rock. A Věra zpívá nejenom country, ale taky hodně bluesových písniček. Úžasné je její vánoční CD,“ rozplýval se nad svou milou pro Sedmičku.

O tom, že je to mezi Martinovou a Zmrhalem vážné, svědčí i fakt, že milenci se k sobě po letech randění budou konečně stěhovat. Zpěvačka se momentálně rozvádí s Jaroslavem Petráskem, který hrál na bubny v její předchozí kapele. Praští do toho Věra hned po rozvodu znovu? „O sňatku úplně neuvažujeme, ale o sestěhování ano,“ tvrdí Zmrhal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.