Krausova famílie = mašina na prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krausova famílie = mašina na prachy!

Hrabe celá rodina!
Hrabe celá rodina! (Foto: FTV Prima, Branislav Simoncik a archiv Blesku)

Jan Kraus (63) uvádí pořad Show Jana Krause, ve kterém se angažuje skoro celá jeho rodina. Je to vlastně takový »rodinný podnik«, který jim podle Blesku slušně vydělává.

Díky propojení s dramaturgyní Simonou Matáskovou (48) si navíc mohou přijít k pořádnému balíku i na televizi Nova. Například v show Tvoje tvář má známý hlas nebo v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

»Rodinný podnik« tvoří:

Jan Kraus (63)
Pozice: moderátor
Přestože by měl být Kraus objektivní, v posledních letech se mu to příliš nedaří. A vidět je to hlavně na jeho výběru hostů z řad politiků. Kraus se totiž vůbec netají tím, že jakmile může, rýpne si do prezidenta Miloše Zemana a do všeho s čím v politickém dění nesouhlasí.

Simona Matásková (48)
Pozice: kreativní producentka
Matásková je za dlouhé roky něco jako srdce pořadu. A protože je ve svém oboru špička, dělá v současné době i na projektech jako je Tvoje tvář má známý hlas nebo Ordinace v růžové zahradě 2 na TV Nova. A zřejmě díky přátelským vztahům s moderátorem dál zaměstnává jeho blízké.

Česko Slovensko má talent
Jaká náhoda, že se Kraus objevil v talentové show, kterou měla na starost... Matásková! Jako porotce podle informací Blesku také dostal nejvyšší honorář ve výši 50 tisíc eur, v přepočtu téměř 1,5 milionu korun.

David Kraus (36)
Pozice: zpěvák
Prvním z rodiny, kdo se v Krausově pořadu objevil, byl syn David. A rovnou s celou kapelou! Jelikož se diváci v různých diskusích dost bouřili proti jeho osobitému pěveckému projevu, stále méně v pořadu zpívá a nahrazují ho různí hudební hosté.

Tvoje tvář má známý hlas
Lanaření soutěžících do novácké show obstarává v první řadě opět Matásková. Nepřekvapí tedy, že jednou z hvězd první řady byl David Kraus, jehož se v realizačním týmu show najdete i nyní v druhé sérii.

Adam Kraus (34)
Pozice: Kameraman a fotograf
Dalším rodinným členem zaměstnaným v pořadu je syn Adam. Ten byl sice na obrazovce vidět jen jednou, když si jeho otec společně s bratrem Davidem pozval jako hosty, ale jinak je u každého dílu. Adam je totiž jedním kameramanů a zároveň je veden i jako fotograf.

Ordinace v růžové zahradě
Těžko věřit tomu, že k roli proutníka Jiřího Linharta v kamenické nemocnici přišel Krausův syn Adam jen tak, když je kreativní producentkou Matásková... Linda Matásková (25)
Pozice: asistentka režie
V show není zaměstnán jen klan Jana Krause. Jako asistentka režie v pořadu pracuje i dcera kreativní produkční. A to už několik let.

Ivana Chýlková (53)
Pozice: zpěvačka
Partnerka Krause není sice oficiálním členem realizačního, ale objevovala se v jeho znělce, už dvakrát v pořadu zpívala s kapelou Davida Krause. A Kraus samotný ji (logicky) zmiňuje téměř v každém díle...

Tvoje tvář má známý hlas
Stejně jako nevlastní syn David Kraus se i Ivana se objevila v populární show TV Nova. Na rozdíl od něj ale skončila s první řadou.


Magda Chýlková (46)
Pozice: ekonom
Sestra herečky spolupracuje na každém dílu. Magda je totiž ekonomka, která se stará o veškeré finance spojené s pořadem. A je zároveň jednatelkou produkční společnosti, která má Krausovu talk show pod svými křídly.

In Film
Produkční společnost se ale také věnuje filmům. A to se dost často odrazilo i na výběru hostů do červeného křesla. In Film spolupracoval často s například s Janem Hřebejkem (49), Michalem Vieweghem (54) nebo Alicí Nellis (45). I oni u Krause nejednou prezentovali svá nová díla...

Marek Blažek (40)
Pozice: podnikatel
Nejstarší Krausův syn, o kterém se dozvěděl před několika lety, pracoval v roce 2010 a 2011 také na pořadu. V únoru 2005 se objevil v dokumentu o tom, jak podstupuje testy DNA a o střih se staral Adama Kraus. S druhým nevlastním bratrem Davidem měl firmu.

Znělka za všechny peníze
Od roku 2011 až donedávna se ve dvou verzích úvodní znělky pořadu proháněl po obraze dlouhé desítky vteřin Kraus německým vozem se čtyřmi kroužky ve znaku. Asi nepřekvapí, že on i Chýlková jezdí vozy téže značky i v soukromí. Autorem znělek je syn Adam...



Přečtěte si
ivoadler
4. 11. 2016 • 17:59

Na Krause stačí podívat a každej vidí, že je to jízlivej, uštěpačnej hajzl. Opravdu bych si oddechnul, kdyby tuhle vypráskanou rodinku vykopli.

ivanak
4. 11. 2016 • 12:11

Vážně? Tak to jestli je pravda,tak už není co dodat.My jsme tak prodejnej národ,že se ty lidi nestydí dělat v téhle souvislosti někomu komparz.Ach jo!!!

majojo
4. 11. 2016 • 08:38

Chudák Matásek! Kdyby se nevykašlal na simonku, mohl jet v tomhle kšeftu taky.

joudajoudovy
4. 11. 2016 • 07:34

akce na Staromaku byla podvod na lidi. viz inzerat na komparz, 100 Kč/h, pro herecke krovi. http://prace.hyperinzerce.cz/herec/inzerat/12460369-brigada-28-10-2016-staromestske-namest i-komparz-%20100-kc-h-nabidka-praha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.