Létající Dáda tam a zpět...Co to bude za show? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Létající Dáda tam a zpět...Co to bude za show?

Dáda s přítelem Vitem.
Dáda s přítelem Vitem. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl a reprofoto TV Nova)

Tohle nezažila ani jako Xenie v Arabele. Dáda Patrasová (60) se znovu vrátila do pohádky. Létala totiž v nováckém pořadu Na baru vysoko nad zemí.

Matyáš (13), syn kouzelníka Pavla Kožíška (46), ji poslal do vzduchu a přihlížející se marně snažili rukama odkrýt nějaký magnet. I když jí momentálně k vznášení stačí pouhá přítomnost italského přítele Vita (47).

„Už jsem skoro zapomněla, jak může být muž pozorný a milý, jak příjemně s ním může být,“ říká herečka zasněně. „Nevěřila jsem po tom všem, co mne potkalo, že ještě budu šťastná,“ dodává Patrasová, která si vytrpěla své kvůli nevěrnému manželu Felixi Slováčkovi (73).

V pořadu ještě prozradila, že Vita zná 18 let, kdy byla s rodinou poprvé v Kalábrii. Před půl rokem ji Vito vyhledal prostřednictvím internetu a od té doby se vše rozjasnilo a Dáda se konečně odlepila od země. S pomocí Matyáše Kožíška to rovnou předvedla v praxi.

Levituje i dcera Anička
Vzduchem létala i dcera Anička Slováčková (21) v muzikálu Alenka v kraji zázraků. Maminka Dáda si tak nevídanou atrakci chtěla taky zkusit.



Přečtěte si
-bello-
15. 10. 2016 • 02:58

Ona je jak Strejček Jedlička, ona ty děti vůbec nesnáší, ale hraje pro ně. Celkem jí fandím, protože Slováček udělal svinstvo.Kdyby si aspoň nabrnknul chytrou ženskou, ale vyměnit Patrasku za to střevo je tristní.Taky vím, že ona je do Slováčka celoživotně zamilovaná, což se málokdy vidí.A myslím, že Ital je jen kámoš. Snad se domluví anglicky ne? Začíná vypadat jak ta Matragi, anebo Donatela Versace - ksich - klabonosem - kůň Kladrubák

borka30
14. 10. 2016 • 22:08

Pohledný pán a nabalí si takovou starou bábu. Jinak divná celá ta jejich familie, která se ráda předvádí přes bulvár.

ellenic
14. 10. 2016 • 18:46

Další česko italský díl komedie Patrasová Slováček Family. Dáda nejdříve řvala kvůli Felixovi, nyní má ještě jako vdaná milence, kterého prezentuje v médiích. Prostě komédie. Hodně divná rodina, celá. Naštěstí Anička snad bude jediná normální, šikovná holka .

antonuis.j
14. 10. 2016 • 15:21

Je to pravda, taky jsme ji kdysi měli tu čest vidět při "představení" a byla jak ledová královna křížená s kalkulačkou, divím se, že to děti neodhalily, mají na tohle radary, ale té komediantce naletěly. Dokud byly malé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.