Divoký mejdan po StarDance: Pitka, líbání, osahávání... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Divoký mejdan po StarDance: Pitka, líbání, osahávání...

Anna K a Marek na večírku, kde se od sebe nehnuli. Láskyplná objímání a muchlování nebraly konce. A partner Tomáš Vartecký ležel mezitím doma v horečkách.
Anna K a Marek na večírku, kde se od sebe nehnuli. Láskyplná objímání a muchlování nebraly konce. A partner Tomáš Vartecký ležel mezitím doma v horečkách. (Foto Aha!: Martin Hykl, David Kundrát, David Malík, ČT)

Nervozita a dusno by se v sobotu večer dalo v barrandovských ateliérech krájet. Účastníci osmé řady StarDance byli před prvním tancem tak nervózní, že nemohli ani mluvit. Jakmile ovšem přenos skončil, celebrity dotancovaly do hospody, kde se jim rozvázaly jak jazyky, tak ztuhlé nohy.

„Jsem šťastný, že to mám za sebou a teď to pořádně oslavíme,“ raduje se nejmladší účastník StarDance Zdeněk Piškula (18), o kterém se v kuloárech mluví jako o miláčkovi soutěže. „Mě už ani neudrží nohy, ale za tuhle dřinu si to všichni zasloužíme, takže nebudu trhat basu a jdu s ostatními zapít úspěch,“ svěřila Miluška Bittnerová (38), kterou do baru přišel navštívit neznámý muž s růží v ruce. „Je to můj přítel Renda, který mě ve všem podporuje, a protože nemohl dorazit na přenos, byl mimo republiku, stavil se tedy za námi alespoň v baru a donesl mi kytku,“ řekla deníku Aha! česká Marilyn Monroe.

Marek Eben (58) si nemohl nevšimnout, že Anna K (50) s Markem Hrstkou (25) mají k sobě blíž, než obyčejní tanečníci. Dokonce spekuloval o jejich příjmení, kdyby se náhodou dali dohromady. Na párty to tak dokonce i vypadalo. Zpěvačka tanečníka neustále pusinkovala. Její partner Tomáš Vartecký totiž ležel doma s angínou. „Je nemocný, nemohl přijít, snažím se mu vyhýbat, abych to nechytla,“ přiznala po představení Anna K. Marek Dědík (29) se po loňském skandálu, kdy se v opilosti líbal s mužem, držel teď přítelkyně Terezky jako klíště. Přestože všechny čekaly druhý den tréninky, pařilo se do ranních hodin.

Vízek odmítá tančit s mladou milenkou

Nejstarší účastník StarDance Ladislav Vízek (61) předvedl první večer dokonalou ča-ču, kdy mu do rytmu tleskala jeho mladší přítelkyně Simona (37). Ta deníku Aha! ona si s partnerem jen nezatancuje. „Doma trénuje s dcerou Viktorkou, které jsou čtyři roky. Dokonce s ním chodí i na tréninky, takže mně zůstal post jen podporovatele. Ale strašně mu fandím a obdivuji, že do toho šel. Nečekal, že z toho bude takhle vyřízený, ale už si zvykl,“ prozradila Simona. Fotbalová legenda jen řekla: Jsem rád, že jsem to dnes večer přežil!“

Radek Balaš, přísný a zvědavý...

Jeden z přísných porotců Radek Balaš (51) tvrdí, že letošní ročník StarDance je natolik vyrovnaný, že je sám zvědavý, kdo bude jak vypadávat. „Snažil jsem se je všechny před začátkem poznat, viděl jsem, jak tančí. A musím říct, že to je opravdu silný ročník. Nikdo není úplné dřevo a bude skutečně záviset jen na divácích, jak bude kdo oblíbený,“ svěřil se divadelní režisér, který byl ale v první večer velmi kritický ke všem tanečním párům.

 



Přečtěte si
dandova
10. 10. 2016 • 08:36

Jste si jistý, že tam má být "t"?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.