Rolins kvůli Tunovi přišla o kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rolins kvůli Tunovi přišla o kšeft!

Dara Rolins přišla o velké peníze.
Dara Rolins přišla o velké peníze. (Foto: Jindřich Starý, ara)

Slovenská zpěvačka Dara Rolins (43) se dohodla s firmou, která vyrábí oblíbené nápoje bubble tea, že pro ně připraví speciální fit řadu. Jenže reportér Jan Tuna (43) rozpoutal proti značce negativní kampaň, která nakonec celý kšeft zhatila.

Zpěvačka oslovila svou vlastní specialistku na výživu Mišu Kučovou, která prorazila dokonce v Americe a dnes má na starost jídelníčky hollywoodských hvězd. Dámy společně vytvořily sedm druhů drinků, jejichž základem je zdraví prospěšný čaj.

Pak se ale objevil reportér Jan Tuna se svým internetovým pořadem A dost! a začal systematicky značku Bubbleology ničit. Upozornil na to, že některé nápoje obsahují zdraví škodlivé látky nevhodné pro děti.

I když sedm nových příchutí od Dary bylo díky dozoru expertky na výživu tělu prospěšných, zpěvačka se rozhodla, že v této chvíli by nebylo rozumné spojit s touto značkou své jméno.

Zástupkyně společnosti potvrdila, že nápoje vytvořené zpěvačkou do prodeje dávat zatím nebudou, protože si to Dara nepřeje. „Stále doufáme, že se situace uklidní a že spolupráci s Darou Rolins dokončíme. Celá tato hysterická kampaň má za cíl nás zničit, ale my se budeme bránit a dokážeme, že jsou naše nápoje dobré,“ říká zástupkyně.



Přečtěte si
ellenic
24. 10. 2016 • 01:08

-bello- Asi tak nějak .

caracula
23. 10. 2016 • 01:54

Gambo je odporna , jak kybel husenic.

-bello-
23. 10. 2016 • 00:38

Nevím, jestli ještě má obchod s nábytkem na Karlínském náměstí. V obchodě měla zaměstnaný nabušený ukáčka coby stěhováky V autě jezdí jak střelená a trénuje si v něm vystoupení a písně, tedy rozptyluje pozornost.Vím to ! Střed jejího zájmu je její šlachovité tělo a nešla by nenamalovaná ani ke kukátku u dveří

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.