Valentová po mrtvici: Dcera promluvila o jejím stavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Valentová po mrtvici: Dcera promluvila o jejím stavu!

Katarína Hasprová je plně vytížená péčí o nemocnou maminku.
Katarína Hasprová je plně vytížená péčí o nemocnou maminku. (Foto ara)

Herečka známá z filmů Reqiuem pro panenku nebo Kladivo na čarodějnice prodělala letos v létě mrtvici. Její stav je stále velmi vážný a potřebuje neustálou péči. O Valentovou (70) se už několik měsíců stará její dcera zpěvačka Katarína Hasprová (44).

„Pracovně se mi daří, no a soukromě, víte, vzhledem k tomu, co prožívám doma se zdravotním stavem maminky, tak nemůžu říct, že jsem šťastná,“ svěřila se pro pluska.sk zpěvačka, která se momentálně intenzivně připravuje na novou muzikálovou roli v Čechách.

Kromě práce a péče o nemocnou matku nestíhá v současné době vůbec nic. „Nebyla jsem ani na dovolené. Tímhle a prací momentálně žiju,“ říká Katarina.

A jak to s maminkou momentálně vypadá? Je to náročné, ale Hasprová neztrácí naději. „Jde to pomaličku, po krůčcích, uvidíme…Ale to je diagnóza, u které nikdy nevíte, jak to dopadne, no zdá se mi, že se malinko zlepšuje. V rámci smutku mám teda také takovou malou radost,“ dodala zpěvačka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.