Nálepková ujela od nehody! Co na to policie? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nálepková ujela od nehody! Co na to policie?

Světlana Nálepková se přiznala k problémům s dopravní policií.
Světlana Nálepková se přiznala k problémům s dopravní policií. (Foto: Mária Rušinová)

Tak tohle je nepříjemné! Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (56) přišla o řidičský průkaz. Mohl za to hlavně fakt, že ujela od dopravní nehody.

„Škrábla jsem nějakého pána! Já jsem to cítila, proto jsem hned na nejbližším možném místě zastavila. Jenže to bylo v Praze na magistrále. Vylezla jsem z auta a další řidiči mě málem sejmuli. Tak jsem raději popojela dál. Ale viděla jsem, že to auto je v pořádku a že se nikomu nic nestalo.

Následně mi přišel dopis, že jsem ujela z místa činu. To jsem měla sedm bodů dole,“ práskla na sebe Světlana. To však nebylo zdaleka všechno… „No a pak jsem jela rychle na Jižní spojce a ještě v nějakém tunelu – a to jsem přišla o zbytek bodů. Ve schránce jsem pak našla dopis, že mám na rok vrátit řidičák. To bylo peklo, ale zvládla jsem to. Vrátili mi ho po psychotestech,“ dodala Nálepková.



Přečtěte si
ubeklihor
9. 9. 2016 • 10:49

Nálepková je blbka namyšlená, když neumí řídit, tak ať chodí pěšky.

inae3815
9. 9. 2016 • 00:27

To je Nálepková, probůh, po těch plastikách se už sobě ani nepodobá

reknirmareno
8. 9. 2016 • 16:24

Vite ze jste sejmuli prezidenta? Jo ,vim to,ze strechy.Chtel jsem se i hned priznat,ale na strese nakolik nebyl zadnej clovek,tak jsem pusku s dalekohledem sbalil a sel dolu. Jenze tam jiz byla takova panika,ze jsem nemel sanci to rict......pani Nalepkova keca.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.