Pohublý expremiér Jiří Paroubek si musel utáhnout opasek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohublý expremiér Jiří Paroubek si musel utáhnout opasek!

Margaritka, kterou do školy doprovodili máma Petra i táta Jiří, se na výuku těšila. Baví ji prý matematika.
Margaritka, kterou do školy doprovodili máma Petra i táta Jiří, se na výuku těšila. Baví ji prý matematika. ( Foto: Herminapress.cz, ara)

Někdejší vládní šéf Jiří Paroubek (64) za poslední půlrok shodil 14 kilo. Prý dietou. Odpověď ale může být i jinde. Jí méně, aby si mohl dovolit tučné školné pro dcerku Margaritu (6)?

Malá blondýnka totiž včera nastoupila do první třídy, a to ne v ledajaké škole. Soukromá Park Lane International School, kde se vyučuje v angličtině, stojí na měsíc v průměru 25 tisíc korun. Když se odečtou peníze na jídlo – Paroubek nějakou dobu dokonce nejedl maso a absolutně eliminoval alkohol pod dohledem manželky Petry (43) – expremiér na to má. Pracuje jako ekonomický poradce a úspěšně obchoduje s akciemi.

Podle jeho ženy Petry je navíc školné dobrou investicí. „Chci, aby se dcera naučila jazyky. České školství podle mě bohužel ztrácí úroveň. Učitelé nejsou dobře ohodnoceni, a tak české školy nepřitahují ty nejkvalitnější lidi,“ řekla Aha!. Margarita ale vzhledem k výuce v angličtině bude muset dělat srovnávací zkoušky z češtiny.

Chce pro ní anonymitu
Pro soukromou školu je i druhý důvod. „Přála jsem si pro dceru anonymitu a soukromí. Do třídy s ní chodí cizinci anebo Češi, kterým je jedno, že má příjmení Paroubková,“ tvrdí Petra.



Přečtěte si
-bello-
3. 9. 2016 • 00:42

Konečně vypadá celkem slušně, ta Petra je moc hezká holka, navíc chytrá a manželství mají fajn, tak co jako ?

Thyronx
3. 9. 2016 • 00:27

Odporný tisk.. Oni prostě musí vandrovat doslova do každého. Paroubek nemusel utahovat opasek ale CHTĚL vážená huso. A cítí se fajn. Závidíš? Tak cvič a drž dietu taky.Ať se po tobě může vozit i on!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.