Galavečer Kapky Naděje: Které z hvězd přišly pomáhat letos? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Galavečer Kapky Naděje: Které z hvězd přišly pomáhat letos?

Kapka naděje
Kapka naděje (Foto David Kundrát, CNC)

Na televizních obrazovkách startuje galakoncert Kapky naděje. Večer provází celá řada známých tváří televize Prima. Na pódiu se střídají také hvězdy české a slovenské hudební scény.

 

Hvězdy takového kalibru, jakými jsou Gabriela Kratochvílová, Karel Voříšek, Jakub Prachař, Libor Bouček, Petr Vágner, Jana Krausová, Adam Kraus, Eva Perkausouvá či Kateřina Hrachovcová uvádějí benefiční galavečer. Uši potěší Mekyho Žbirky, Michala Hrůzy, skupiny Olympic, Moniky Absolonové, Václava Noida Bárty a řady dalších.

Nadace, jejíž ředitelkou je vdova po skladateli Karlu Svobodovi Vendula Pizingerová, tímto chce upozornit na svůj nový projekt „Dobrák od kosti“. Od 1. září bude v obchodním centru Flora zabudovaný platební terminál, který poté poputuje na další místa. Kolemjdoucí do něj budou moci přispět libovolnou finanční částkou. Peníze z terminálu i ty, které se vyberou v průběhu dnešního galavečera, poté organizátoři použijí na nákup přístrojů do vybraných nemocnic.

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.