Holek mám, kolik chci, ale nejsem šťastný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Holek mám, kolik chci, ale nejsem šťastný!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Dřív jsem žil jako spořádaný kluk. Našel jsem si holku, bral vztah smrtelně vážně a byl jí absolutně věrný. Jenže obě přítelkyně, u kterých jsem to takhle měl, se mnou zametly neskutečným způsobem. Rozhodl jsem se, že na vztahy kašlu. Pak jsem objevil Tinder, kde může mít člověk doslova jinou holku na každou noc. A začal jsem toho dost využívat. Některé jsem pak už nikdy neviděl, s jinými to trvalo déle, vždycky jsem jim ale na začátku rovnou řekl, že chci otevřený vztah. Jenomže mám pocit, že se cítím ještě hůř než dřív. Chtěl bych zase něco trvalejšího, jenomže nemůžu na holku, se kterou bych to byl ochotný zase všechno riskovat, nikde narazit. Navíc se bojím, aby se neopakovala situace jako s mými prvními dvěma přítelkyněmi…Co s tím mám dělat? (Pavel, 29)

Zklamání v lásce si alespoň jednou za život prožije skoro každý z nás. U vás byl pochopitelně efekt ještě znásobený tím, že se jednalo o dvě osudové rány za sebou. Máte tyto vztahy již uzavřené? Pokud ne, je potřeba to vyřešit, abyste se ve svém životě mohl posunout dál. Z toho, co píšete, se mi trochu zdá, že možná dívkám ani nedáte šanci a rovnou si řeknete, že by vám za investici do vztahu nestály. Nikdo vás nenabádá k tomu, abyste se do vztahu vrhal bezhlavě. Zkuste být ale alespoň trochu otevřenější. Tu pravou, se kterou prožijete plnohodnotný vztah, jistě brzy potkáte.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.