Pár adoptoval hned sedm zvířecích sirotků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pár adoptoval hned sedm zvířecích sirotků!

Zanedlouho snad na rodinné fotce bude i lidské miminko.
Zanedlouho snad na rodinné fotce bude i lidské miminko. (Foto: ara)

Mnozí lidé si myslí, že psi, kočky a kachny spolu vycházejí jen v pohádkách a filmech pro děti. Tahle roztomilá rodinka je ale důkazem toho, že opak je pravdou. Kasey Boggs se se svým manželem věnuje záchraně zvířat již přes deset let a jejich současný ekosystém doma čítá hned sedm zástupců tří různých řádů.

Roxy, Edith, Mia, Rose, Jake, Gertrude a Donald se mají tak rádi, že když chce Kasey vyfotit jen některé z nich, musí ostatní zavřít do vedlejšího pokoje, aby se nevetřeli na fotku za svými kamarády. Neudělají bez sebe zkrátka ani krok. A co všichni dělají, když zrovna nepózují na fotky na Instagram?

Každý víkend společně vyrážejí za dobrodružstvím, běhají po lesích nebo kempují u rybníka, kde si mohou vyprávět své životní příběhy. Třeba pitbul Rosie by dnes trhal ostatní psy na psích zápasech, kdyby se jí voříšek Kasey neujal. Edith by umrzla se svou matkou a kočka Mia by nikdy nechodila na výlety v pohodlí batohu. Spolu jsou ale všichni šťastní a těší se na první lidské miminko.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.