BIO Houdová má dost: Slova o rozchodu s moderátorem vás dostanou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

BIO Houdová má dost: Slova o rozchodu s moderátorem vás dostanou!

Helena Houdová - děťátko - Darien
Helena Houdová - děťátko - Darien (archiv - Houdová / Blesk)

Miss ČR z roku 1999 Helena Houdová (36), která na "stará kolena" propadla šamanství, bio-životu a rituálům s vodou, je opět volná. Rozešla se s moderátorem Novy Tomášem Novotným, který pracoval pro jejího exmanžela a dělal chůvu jejich dětem. Byla to láska jako trám, teď už je ale po všem!

Sexy misska žijící v Americe Helena Houdová přijela do ČR na sobotní Raw Food Festival, kde předvede své šamanské triky. Všichni očekávali, že se objeví se svým milencem Tomášem Novotným, který moderoval Snídani s Novou, ale opak byl pravdou.

Já nemám přítele. Tomáš Novotný je nádherná bytost. Měli jsme spolu hodně společného, byli jsme spolu chvíli, ale už spolu nejsme,“ šokovala Blesk.cz modelka, kterou v Praze doprovází její nejstarší syn Daveed Jakub (8).

S moderátorem se potkala přes společnou kamarádku. Pozvala ho na Kostariku, kde v tu dobu byla. Novotný pak začal pracovat pro jejího exmanžela miliardáře Omara Amanata. Byl tak Heleně a celé její rodině nablízku.Dokonce tak, že jejich dětem dělal chůvu. Do krásné modelky se pochopitelně zamiloval a loňské Vánoce už spolu všichni strávili jako jedna velká rodina.



Přečtěte si
mirkazam
2. 7. 2016 • 15:24

Ještě že pan moderátor hodil zpátečku,protože uvázat si na krk takového pošuka jako je ona,tak to je hodně riskantní....Po pořadu u Krauze se u nás naprosto shodila....její trapnost se dá těžko omluvit....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.