Vyběhli s Karlem Šípem (71): Je to trest za kritiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyběhli s Karlem Šípem (71): Je to trest za kritiku!

Karel Šíp
Karel Šíp (Foto Aha! – Michal Beránek, herminapress.cz a reprofoto ČT )

Před 4 lety označil náš fotbal za impotentní, a tak za to bude letos pykat! Karel Šíp si v roce 2012 pustil v Polsku pusu na špacír. „Náš tým prezentuje bezpohlavní fotbal,“ sdělil bavič a moderátor celému národu v televizní debatě.

Prohru s Rusy 1:4 okomentoval Šíp na minulém ročníku Euro bez servítků. „Byl jsem na tom stadionu, jednou jsem si zakřičel a zbytek jsem jenom proseděl a kroutil hlavou,“ prohlásil Karel. „Tak jako pan Dovalil říká, že Rusové potvrdili svoji kvalitu, tak naopak my jsme potvrdili svoji nekvalitu, o které samozřejmě víme a která je dlouhodobě neléčená,“dodal natvrdo. Zřejmě se jako dlouholetý člen fotbalové Amfory cítil povolaný naši reprezentaci bez milosti zkritizovat.

Letos ho předseda Fotbalové asociace ČR pro jeho ostrý jazyk do Francie na fotbalová klání raději nezve. I když byl v uplynulé době dokonce hostem Šípovy Všechnopárty, příkré odsouzení mu ani po 4 letech nezapomněl. „Kritika v Polsku byla nepříjemná. Mezi zvanými hosty Šíp tentokrát není,“ řekl deníku Sport Miroslav Pelta (51). Moderátor si tak vykoledoval červenou kartu.

Prozatím jsou zváni jen premiér Sobotka a ministryně školství Valachová. Seznam celebrit showbyznysu ještě nebyl zveřejněn. Rada pro potenciální zvané ovšem zní: Hlavně si nepouštět pusu na špacír! Lépe – chválit a jen chválit!

Bavič mluvil i do sestavy

Šíp se na Euro 2012 nezapomněl opřít i do Milana Baroše. „Dva roky v nároďáku nic nezahrál a furt je chráněný. Milan Baroš už má to nejlepší za sebou a my všichni víme, že nic lepšího se u něj nedostaví. Ať mu pověsí medaili na krk a poděkujou mu za to, co odehrál, a zkouší mladé kluky jako Pekhart či Necid.“



Přečtěte si
havran2
6. 6. 2016 • 16:54

Peltu už by měli konečně vyrazit ! ! !

mazd
5. 6. 2016 • 16:24

A ono je co chválit? Dobrý fotbal jedině na archívu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.