Proměna Lumíra z Ulice: Vašek Svoboda shodil už 14 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Proměna Lumíra z Ulice: Vašek Svoboda shodil už 14 kilo!

Seriálový Lumír Nykl chce zhubnout ještě 11 kilo.
Seriálový Lumír Nykl chce zhubnout ještě 11 kilo. (Foto dostonasto.cz, ara)

Zatímco dříve holdoval pivečku, dnes potí krev v posilovně. Hvězda nekonečného seriálu Ulice Václav Svoboda (52) hubne pod dozorem profesionálního trenéra a konečně se chlubí výsledy. Už má 14 kilo dole!

„Tak jsem něco málo zhubnul,“ napsal si herec na sociální síť k fotografiím, které dělí tři měsíce. Svoboda se na začátku února rozhodl skoncovat se svými 122 kily živé váhy a po tvrdé dřině v tělocvičně a výrazné změně jídelníčku se těší z velké změny. „S Vaškem cvičíme třikrát týdně. Už zhubnul na 108 kilo, ale jeho váha není stále konečná. Budeme v tom pokračovat, protože náš cíl je 97 kilo,“ řekl deníku Aha! trenér Michal Matuška, který na seriálového Lumíra Nykla dohlíží.


Herec začal hubnout hlavně proto, aby se mohl vrátit ke svým oblíbeným sportům. „Kvůli nadváze mě tak bolí klouby, že si nemůžu zahrát ani fotbal,“ tvrdil na začátku Svoboda. Teď už ale zase sportuje! „Před měsícem dokonce vyhrál tenisový turnaj a na konci měsíce ho čeká fotbalový zápas se známými tvářemi,“ pochlubil se trenér, který s hercem cvičí v rámci výzvy Dostonasto a občas mu prý nějaký ten hřích povolí.

„Vašek se snaží dodržovat zdravý jídelníček, ale nejde to ze dne na den úplně vše změnit. Třeba takové pivečko mu občas povolím,“ dodal trenér se smíchem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.