Tvoje tvář má známý hlas! Po fenomenálním úspěchu... Velký nájezd příživníků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tvoje tvář má známý hlas! Po fenomenálním úspěchu... Velký nájezd příživníků!

Lákadlem hlavně pro slavné muže je také to, že soutěžící dost často obletují sexy tanečnice.
Lákadlem hlavně pro slavné muže je také to, že soutěžící dost často obletují sexy tanečnice. (Foto TV Nova)

Odmítání vystřídala lavina zájmu! Když televize Nova připravovala castingy na pořad Tvoje tvář má známý hlas, nikomu se do toho dvakrát nechtělo. Teď by chtěl v úspěšné show účinkovat každý. Na Novu přichází jeden dotaz za druhým a se žádostmi se roztrhl pytel.

Osm statečných pokusných králíků! Tak by se dali označit soutěžící z řad slavných osobností, kteří v projektu se zahraniční licencí začali v Česku předvádět neuvěřitelné proměny. Není divu, že na castinzích víc lidí odmítlo, než souhlasilo. Každý viděl jen časově neuvěřitelně náročný projekt, který neznal, a hlavně spoustu dřiny.

„Bylo to nejvíc probdělých nocí, které jsem při práci zažila. Budila jsem se hrůzou, hledala, přemýšlela, ptala se. Absolvovala jsem během těch tří měsíců asi 300 telefonů a 80 schůzek. Prožívala jsem strach, cítila odpovědnost a měla obrovské ambice nic nezkazit. A pak mě čekal pocit štěstí, když například Ivana Chýlková řekla »ano«, když jsem poprvé slyšela zpívat Hanku Holišovou, když se poprvé všichni sešli v ateliéru a já viděla, že jsou do jednoho opravdu skvělí,“ potvrdila deníku Aha! kreativní producentka Simona Matásková.

Z »Tváře« se ale stal trhák, který týden co týden láme rekordy sledovanosti. A protože zatím poslední sobotní díl sledovalo neuvěřitelných 1 820 000 diváků, v Česku v současné době snad neexistuje celebrita, která by se v tomto projektu netoužila také zviditelnit. „Na Nově jsou z toho všichni v šoku, protože se strhla obrovská lavina zájmu ze strany celebrit. Volají, ptají se, a dokonce se samy nabízejí, že by v této show účinkovali. A to se přitom vůbec ještě neví, zda se bude připravovat druhá řada,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze zákulisí soutěže. Ale ne všichni mají šanci. Každý potenciální soutěžící musí totiž projít i hlasovými testy. Čísla mluví za vše

Celebrity láká především obří popularita současných soutěžících. Vystoupení Adama Mišíka (18) jako Miley Cyrus (23) nasbíralo přes milion zhlédnutí a téměř šedesát tisíc lajků na sociální síti. Fotografie Petra Rychlého (50) s jeho proměnou v Honzu Nedvěda (69) »lajklo« přes 25 000 fanoušků.

Zdlouhavý schvalovací proces

Celou soutěž pro produkční firmu Endemol vyvinula španělská Antena 3, která ji také v roce 2011 pod názvem Tu cara me suena poprvé odvysílala. Endemol ji od té doby prodal do více než 40 zemí světa. Od Filipín a Vietnamu přes arabský svět až po Panamu, Mexiko a jihoamerické státy včetně Brazílie, Argentiny, Chile a Peru. A právě majitel licence byl součástí schvalovacího procesu soutěžících.



Přečtěte si
nikal
27. 4. 2016 • 13:14

jo, jo, je to koukatelný... někdo napsal v diskuzi, že slovenská verze je prý nesrovnateln lepší... koukal jsem v neděli a konstatuju, že česká verze je nesrovnatelně lepší.... možná proto, že Slováci jsou takoví afektovaní, a to já nemám rád..... ale jinak mám SLováky rád

ad-ga
27. 4. 2016 • 08:56

Je to povedený pořad, ale další pokračování by to zkazilo. Herci a hlavně maskéři dokázali nemožné.

6010
27. 4. 2016 • 08:52

Jo, jo, je to po dlouhé době opravdu moc pěkný pořad a je vidět, že soutěžící do toho dávají maximum a všichni se tam hodně zviditelnili.Věřím, že ostatní se navnadili a chtěli by do toho jít také, ale myslím, že stejně nejlepší budou tyto první vlaštovky a pak již to nebude stát za nic.

aveneta
27. 4. 2016 • 07:30

Ony proměny jsou různé....něco se povede, něco je slabé, mě se nejvíce líbila proměna Petra Rychlého v Nedvěda.... vizielně dokonalé a hlasové velmi slušné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.