Lucie Bílá (50): Důvěrnosti s bývalým partnerem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá (50): Důvěrnosti s bývalým partnerem!

Lucie Bílá bilancuje, ale ještě více se dívá dopředu.
Lucie Bílá bilancuje, ale ještě více se dívá dopředu. (Foto Aha! – P. Machan, D. Malík, D. Kolářová, M. Pátek)

Právě dnes, ve čtvrtek 7. dubna, slaví 50. narozeniny zpěvačka Lucie Bílá! Pro magazín Aha!T V při té příležitosti promluvila o svém soukromí. Jak to má aktuálně s muži?

„Partnera teď nemám, ale sama nejsem,“ upozornila nás zpěvačka, vlastním jménem Hana Zaňáková. „Když se potřebuju o něčem poradit, tak zavolám Petrovi (Kratochvílovi, otci zpěvaččina syna Filipa, pozn. red.)! Není moudřejšího člověka, kterého jsem kdy potkala. Má nadhled a na cokoliv sáhl, vždy se mu to povedlo. A já se s ním můžu poradit,“ svěřila se Bílá.


„Když se potřebuju bavit, zasmát se, zatancovat si, tak zavolám Vaškovi Bártovi a o zábavu mám postaráno. A když je mi smutno, a že mi v poslední době kvůli odchodné maminky bylo, tak mi hodně pomohl můj bývalý partner Petr Makovička,“ prohlásila otevřeně Česká slavice. „Já nikdy nebudu sama. Považuji tyhle lidi za svoji rodinu, i s jejich novými přítelkyněmi. Já jsem ráda, protože není nikdo, komu bych se musela vyhýbat, s kým bych neměla čistý stůl. Není důvod si to kazit, i když každý žijeme jinde,“ dodala Bílá.

Oslava na Slovensku
Své padesátiny oslaví Lucie Bílá v nejbližších dnech na Slovensku, kde odzpívá tři vyprodané koncerty s názvem Fifty fifty. V listopadu jí pak čeká velký koncert v pražské O2 areně. Do toho zpěvačka vydává nové album, které nazvala Hana. Přesně tak se ve skutečnosti jmenuje. Nová nahrávka vznikala v produkci slovenského hudebníka a producenta Martina Maxo Šrámka. S ním ji seznámil režisér bratislavských koncertů Jeff Minařík. „Chtěla jsme udělat něco výjimečného, abych uzavřela první polovinu svého života. Po prvním poslechu Martinovy muziky jsem věděla, že přesně tohle jsem chtěla. Něco nového a moderního, ukázku, že Bílá v padesáti nekončí, ale pořád má čím překvapit,“ prohlásila Bílá.



Přečtěte si
ararat
9. 4. 2016 • 12:02

ty šašku počmáraný: https://www.youtube.com/user/Orgazmuz..koukni něco pro tebe hlupačko

ararat
9. 4. 2016 • 10:25

člověk se tady ale nasměje jak jeden člověk si píše sama ze sebou to je diskuzní orgasmuz,ta už musí vibrovat robertek že Markéto,konečně po tolika letech samoty pokračuj šašku z rolničkami.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.