Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (21): Proč je nezvladatelná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (21): Proč je nezvladatelná?

Českou Miss se stala Andrea Bezděková! Jak jste s výběrem spokojeni?
Českou Miss se stala Andrea Bezděková! Jak jste s výběrem spokojeni? (Foto: Martin Hykl,David Kunrát)

Vítání jara každoročně doprovází i prestižní soutěž o nejkrásnější dívku Česka. Loňská královna krásy Nikol Švantnerová (23) předala korunku v hodnotě 330 tisíc korun nové vítězce České Miss Andree Bezděkové (21)! Dívku s číslem 4 lze charakterizovat jedním slovem: REBELKA!

Mladá studentka managementu sportu na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy o sobě říká, že je tvrdohlavá a nenechá se odradit od žádné lumpárny. Přátelé a rodina ji jednomyslně popisují jako »nezvladatelnou rebelku«, co si život užívá plnými doušky.

Než aby kráska s dokonalou figurou držela nějaké diety, raději si prý zasportuje. Přestože jako každá jiná dívka o vítězství snila, v korunku nedoufala.

„Do poslední vteřiny jsem skutečně nevěřila, že by se něco takového mohlo stát! Jsem samozřejmě nesmírně šťastná, pořád tomu nemůžu uvěřit,“ svěřila nadšená roztleskávačka deníku Aha! bezprostředně po korunovaci. Rodačka z Náchoda se do Prahy přestěhovala na začátku roku kvůli studiu, které ale bude muset pro povinnosti plynoucí z titulu České Miss nyní přerušit.

Zajímavosti o Andree Bezděkové:

- Miluje zimní sporty, tenis a hodně se věnuje tanci, konkrétně roztleskávání.
- Jejím snem je vlastnit modelingovou agenturu.
- Miluje pizzu a bubble tea.
- Ráda si zajde zasportovat do pražské Stromovky.
- Hodně cestuje a sbírá zážitky z cizích zemí. Ty mohou být i negativní. Na cestě v Pekingu byla s přítelem zbita do krve kvůli rasové nesnášenlivosti.
- S přítelem Martinem je rok a půl.
- Pyšným rodičům o účasti v Miss neřekla hned, protože věděla, že to pro ně bude šok. Dozvěděli se to až ve chvíli, kdy věděla, že je ve finále.
- Nejdůležitější je pro Andreu rodina, přítel a vzdělání.

Česká Miss World 2016 Natálie Kotková (22)

Střepy prý přinášejí štěstí. Studentka marketingové komunikace plní sen svým rodičům, kteří ji do soutěže přihlásili. Jenže to netušili, že se umístí a korunka v hodnotě 250 tisíc korun jí na hlavně nevydrží ani minutu, spadne na zem a rozbije se! Vše se ale rychle vyřešilo. Dvaadvacetiletá blondýnka hodně cestuje a živí se psaním svého blogu Nattiness. A pozor! Sportovně založená rodačka z Ústí nad Labem je bez partnera.

Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková (18)

I když na ni bookmakeři sázeli nejvíce, tak osmnáctiletá studentka hotelnictví z Ostravy skončila až na třetím místě. Nicméně usměvavá blondýnka v umístění ani nedoufala, protože z finálové desítky byla nejmenší. Ale se svými 168 cm všem vytřela zrak. Štíhlá kráska překvapivě ráda peče dorty. Pánové mají smůlu, do soutěže ji přihlásil přítel, se kterým chodí přes rok. Mistryně světa v tanci zvaném latinou show má sen, že si otevře vlastní pekárnu.



Přečtěte si
vuhp
4. 4. 2016 • 15:49

Myslím tím, že je rozlišovala jen barva vlasů , jinak účesy byly naprosto stejné , kromě slečny z kudrnama.

vuhp
4. 4. 2016 • 15:29

Já nevím , ale ty holky vypadaly stejně, jenom je rozlišova ly vlasy , některé byly blond , jiné tmavé a jedny zrzavé.

aveneta
4. 4. 2016 • 11:33

No...Miss, která jako 90% těchto produktů "zlatokopek" se začne zajímat o nadstandartní život, nechá si udělat silikonové čtyřky a bude se zajímat o vztahy s celebritou....fotbalista, hokejista či pracháč a zviditelnění v bulváru....ubohý život zlatokopky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.