Seriál Ohnivý kuře: Kšefty s potravinami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Seriál Ohnivý kuře: Kšefty s potravinami!

Rekvizitáři pamatovali i na takové detaily, jako jsou kýčovité sošky zlatých koček. Nechybí ani cigarety a kravinky pro děti u pokladny.
Rekvizitáři pamatovali i na takové detaily, jako jsou kýčovité sošky zlatých koček. Nechybí ani cigarety a kravinky pro děti u pokladny. (Foto Aha! – Daniel Černovský, archiv FTV Prima )

Pravá vietnamská večerka se vším všudy! I s exotickým prodavačem s větou: „To sleva, to dárek pro tebe. To dobrý cena. To ty koupit.“ Nakupovat v ní může ale jen pár vyvolených. Jde totiž o obchod, který byl speciálně postaven v ateliérech pro účely natáčení seriálu Ohnivý kuře. A nešetřilo se. Na rozloze 35 m² je zboží za 50 000 korun.

„Liuova seriálová večerka je vybavena zbožím zhruba za 50 000 korun. Vybíraly se většinou takové věci, které mají dlouhou dobu spotřeby, aby se nemusely často měnit. Na první pohled je ale večerka k nerozeznání od těch pravých,“ prozradil Aha! zdroj ze štábu.

„Jen pečivo, ovoce a zelenina se dokupují, když je tzv. hrací den. Většinou jde o 5 kg pomerančů, několik svazků mrkve, cibuli, jablka a pečivo,“ dodal zdroj s tím, že tyto věci se zároveň spotřebují v kuchyni na výrobu produktů, takže se nic z čerstvých potravin nevyhodí.

A autentický je i seriálový majitel večerky Liu, kterého hraje Viet Anh Doan (30). „Podobný krámek má můj strejda a já vím, že je to pořádná dřina být tam sedm dnů v týdnu od nevidím do nevidím. A když není v obchodě, jezdí pro zboží, ráno pro pečivo. Je to náročné,“ svěřil Aha! herec, který se v běžném životě živí jako bankovní úředník. A protože je jeho čeština dokonalá, v seriálu mu zkomolená čeština obchodníka dělá trochu problém, aby působil autenticky. Co si podle Liua Vietnamci myslí o Češích?

„Češi si pořád na něco stěžovat. V létě horko, v zimě zima. Pořád daně vysoko moc, politika všechno špatně.“

„Pro Čecha všichni stejný. Čína stejný, Japonec stejný. Všechno malá, černý vlasy, šikmý oči. Všechno stejný.“

„Nechtějí pracovat. Ty pracovat málo. Chtějí peníze, ale nechtějí makat. To svátek, to dovolená. Oni pořád někde pryč.“

Nová sexy zákaznice!

Už dnes večer se do skupiny zákazníků večerky zařadí i moderátorka Eva Decastelo (37). „Celé natáčení Ohnivého kuřete si ohromně užívám. Sešla se tam skvělá parta lidí. A na výsledku je to vidět. Každý díl hltám a parádně se u toho bavím,“ svěřila Aha! Eva. V seriálu si zahraje sexy paní Mlejnkovou, která bude určitě okrasou nejen obchodu. Jestli se i v seriálu svlékne a využije své ženské zbraně, je zatím ale tajemství.

„Baví mě, že Monika je vlastně úplně jiná než já. Ona svého muže řídí, já jsem ve vztahu spíš submisivní. Monika miluje luxusní věci, já bych ty peníze asi investovala spíš do dětí. Monika nikdy pořádně nedělala, ale já bych bez práce nevydržela. Jediné, v čem se v Monice poznávám, je to, že taky neumí ani trochu vařit,“ práskla Decastelo.

Kdo je Monika Mlejnková

Manželka starosty Janových Lázní, která se svým manželem umí šikovně manipulovat, což udělalo z jejího života jednu dlouhou dovolenou. Vůdkyně místní honorace, milovnice luxusu a kamarádka Renáty (Simona Babčáková).



Přečtěte si
anka
4. 4. 2016 • 14:51

Ano, Cinan, Vetnamec a Japonec se daji velice lehko rozeznat na prvni pohled - ale zalezi to na zkusennosti jedince.

jakoja
4. 4. 2016 • 14:04

A on se dá Japonec od Číňana nějak rozeznat? A on by na pohled poznal Čecha třeba od Angličana?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.