Pokrytectví v přímém přenosu: Huba hubuje kolegy v seriálech, sám na nich vydělává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pokrytectví v přímém přenosu: Huba hubuje kolegy v seriálech, sám na nich vydělává!

Martin Huba
Martin Huba

Slovák, který je na českých obrazovkách málem jako doma, lamentuje nad herci, kteří si vydělávají ve všemožných seriálech. On sám se přitom objevil v detektivní sérii Modré stíny. A tu kritika také příliš nechválila.

„Moji mladší kolegové – na Slovensku i v Česku – většinou ničí svoje IQ a svoji osobnost v bezduchých seriálech, takže jejich uvažování časem získá hloubku uvažování seriálových hrdinů. A vy najednou nevíte, proč byste se na to měli dívat," zkritizoval kolegy z branže Huba na stránkách Lidových novin.

Martin Huba se kvůli roli Masaryka musel nechat ostříhat a nabarvit si vousy.

Herec přitom zcela nedávno zkasíroval tučnou výplatu za roli v seriálu Modré stíny, který to od kritiky i diváka nepěkně slíznul. Třídílné detektivce je vyčítáno doslova líné tempo a nudná zápletka, o kvalitě záběrů a zvuku ani nemluvě!

Jiřina Jirásková ve filmu s Martinem Hubou.

 

Přečtěte si
mekanik
28. 3. 2016 • 19:24

on totiž obsluhoval anglického krále

arturo
28. 3. 2016 • 13:07

Huba je již hotový a vyzrálý herec. Jeho již účinkování v nějakém seriálu nemůže ničit...herecky. Leda jeho pověst. Ale dopředu herec těžko odhadne, jak se projekt vydaří. Věřím ale, že si vybíral projekt, který vypadal nadějně a na úrovni.

defakto
28. 3. 2016 • 12:47

... na rozdíl od svých slovenských kolegů , kteří jsou z existenčních důvodů nuceni hrát v různych pochybných seriálech , má Huba díky nadstandardním vztahům s vlyvnými českými režiséri možnost objevit se sem tam i v českých filmech . ... to se mu to pak kecá !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.