Alena Šeredová (37) o novém milenci: Ze začátku to nebylo vůbec jednoduché! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Alena Šeredová (37) o novém milenci: Ze začátku to nebylo vůbec jednoduché!

Alena Šeredová je v náručí nového přítele jako na obláčku.
Alena Šeredová je v náručí nového přítele jako na obláčku. (Foto: ara)

Modelka Alena Šeredová vedle svého nového přítele, miliardáře Alessandra Nasiho (41) jenom kvete. Začátky ale úplně ideální nebyly…

Synové Louis Thomas (5) a David Lee (3), které má Šeredová se svým dosud právoplatným manželem, fotbalistou Gigi Buffonem (38), totiž nebyli ze začátku z nového „náhradního“ tatínka úplně nadšení. „Prvních šest měsíců se neslo na vlně průzkumu terénu, sbližování Alessandra s kluky. Ti nejdřív žárlili jako psi, ocitl se pod lupou, šlo přece o jejich maminku,“ přiznala modelka na revue.idnes.cz.


Kluci se ale časem srovnali a teď už si všichni užívají harmonickou rodinnou atmosféru. Alena snad ale úplně nejvíce. Italský dědic automobilky Fiat je pro ni něco jako splněný sen. „Našla jsem štěstí v neštěstí,“ dodala. Zda se potvrdí i spekulace o Alenině těhotenství, vyjde najevo už brzy...



Přečtěte si
mord
7. 3. 2016 • 07:23

a na to jsi prisla sama ty hloupa nulo?

ellenic
6. 3. 2016 • 17:44

teriyaki Také mne to napadlo, za takovým prodavačem pizzy by se asi ani neohlédla, ale je vidět, že je vytrvalá, kluky srovnala , aby si nového partnera oblíbili a je klid. Ta by to prostě nevzdala, přece jen miliardář svobodný a bezdětný, to je výhra .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.