Gottovo (76) zázračné uzdravení! Kdy se mu vrátí vlasy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottovo (76) zázračné uzdravení! Kdy se mu vrátí vlasy?

Kdy začnou růst Mistrovi znovu vlasy?
Kdy začnou růst Mistrovi znovu vlasy? (Foto pro Aha! – archiv K. Gotta, Künstlermanagement Kaminski)

Nešlo si toho nevšimnout! Karla Gotta (76), který má za sebou šestou chemoterapii a vyčkává na konečné výsledky, připravila silná onkologická léčba o vlasy. Mistr to elegantně kryje kulichy a nebo kloboukem, se kterým se ve středu večer objevil před televizní kamerou.

„Vlasy dorostou tak za půl roku, a mnohem kvalitnější ve většině případech, ale je to opět individuální,“ řekl deníku Aha! profesor Pavel Klener (78), uznávaný onkolog. Gott si vlasy sám ostříhal ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí během druhé chemoterapie, jelikož už mu po první dávce jedů zabíjejících rakovinové buňky vypadávaly. Zdravotnický personál tehdy zpěváka velmi obdivoval, jak statečně se k léčbě postavil.


O Karlovi bylo totiž do té doby známé, že si na vlasy potrpí. Pravidelně chodil na přeliv, aby nebyl úplně šedivý, a jeho osobní kadeřnice Petra Měchurová mu dokonce dopřávala masáže vlasů. Od té doby, co si vlasy ostříhal, se Karel objevuje na veřejnosti v kulichu. Střídá dva. Jeden tmavý a jeden modrý s černým lemováním. Ve středu večer promluvil k národu v kovbojském klobouku. „Moc se na vás všechny těším,“ řekl na kameru pořadu Top Star.

Slavík pro Aha!: Ještě nemám vyhráno!
Po náročné léčbě, která trvala čtyři měsíce a jejíž finální výsledky dostane za dva týdny, čeká Mistra několikaměsíční rekonvalescence. „Mám po šesté chemoterapii a ještě cítím, že doznívá. Je mi daleko lépe, ale úplně vyhráno nemám. Musím dodržovat všechna doporučení a hlavně nechci slyšet ani číst žádné špatné zprávy,“ řekl včera deníku Aha! Gott, který je teď v domácím léčení.


Tajemství zpěvákova klobouku
Kovbojský klobouk Gott na hlavě ale neměl poprvé. Doma už ho má osm let. Na jaře roku 2008 si ho přivezl z turné po Kanadě. „Dostal jsem ho tam, a tak mám krásnou památku,“ svěřil se tehdy zpěvák. Klobouk tentokrát využil k tomu, aby nebyly vidět pozůstatky po léčbě chemoterapiemi.

KAREL GOTT - VÍCE INFORMACÍ ZDE



Přečtěte si
jity
5. 3. 2016 • 09:25

Neni vám to ani trochu trapné se někomu vysmívat, že musel absolvovat chemoterapii? Jen abyste ji co nejdříve nemusela absolvovat také, ono se každému vše zlé vrátí.

-bello-
4. 3. 2016 • 13:47

Co se týče vlasů, tak ho chápu, vlasy jsou ozdobou.Jen nechápu, proč utrácel za masáže folikul a nenechal si vlasy nastřelit, když byl stejně poloplešatej. Vkusně to maskuje?Kulicha s pruhem mu určitě obstarala Ivanka a ten prošívanej vaťák nejspíš taky.Nemůže si nechat poradit? Bartoška furt vypadal jak frajer.Měl šmrnc pořád. Ivanka z Gotta dělá dementa a on se nechá, Ivanka je totiž poklad Jen samé dobré zprávy říkala i Galatíková a zemřela , tak si myslím, že by Gott měl přešaltovat na normální život jako před tím a ne na nějaký " kolem mě jen po špičkách ."

baronessa
4. 3. 2016 • 08:58

A ještě k titulku. Rozhodně nejde o nějaký zázrak. Je to léčba.

baronessa
4. 3. 2016 • 08:53

Vlasy jsou to nejmenší. Tělo se při chemoterapii zbavuje všeho, co k přežití nepotřebuje, tj. vlasy, obočí, řasy, ochlupení. Pak to doroste a opravdu v lepší kvalitě. Pan Gott se může těšit na překvapení, může být, že mu porostou i v jiné než šedivé barvě. Hlavně, aby chemoterapie pomohla a nemusela se často opakovat. Je to velká zátěž pro pacienta i okolí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.