Vlastimil Brodský (†81) by měl radost: Velké usmíření v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlastimil Brodský (†81) by měl radost: Velké usmíření v rodině!

Vlastimil Brodský se zastřelil 20. dubna 2002 na své chalupě.
Vlastimil Brodský se zastřelil 20. dubna 2002 na své chalupě. (Foto ara)

Zakopali válečnou sekeru. Zlá slova, která mezi Terezou (47) a Markem (56) Brodskými padla, jsou zapomenuta. A pomohl k tomu jejich zesnulý tatínek Vlastimil Brodský (†81).

Proč mezi bratrem a sestrou ochladl vřelý sourozenecký vztah? Před dvěma lety se totiž Marek ve své 13. komnatě na ČT svěřil, že je zastáncem mnohem estetičtější sebevraždy, než jakou zvolil jeho otec, který se zastřelil na zahradě chalupy ve Slunečné.

Prý až se bude chtít zabít, vyleze vysoko do hor, kde bude popíjet rum a umrzne. Tereza poté Marka nazvala »debilem« a »lemplem«, který by měl raději makat. „Myslel jsem si, že se máme rádi, teď to vidím jinak, geny se někdy nepovedou,“ okomentoval tehdy sestřin výlev Marek. 

Nyní je vše nejspíš zapomenuto, o nenávisti už nemůže být řeč. Sourozenci se teď sešli díky 55. výročí pořadu Hajaja, pro který slavný otec namluvil znělku. Oba byli v dobrém rozmaru a shodli se, že si na populární rozhlasové pohádky ani jeden nevzpomíná. „Se sestrou jsme si říkali, že si vůbec nic z toho nepamatujeme.

Znám to spíš od kamarádů z archivu Českého rozhlasu, kde jsme si to pouštěli, ale v rádiu jsem to nikdy neslyšel,“ zavzpomínal Marek. „Možná to bylo tím, že tatínek si domů moc práci nebral. A možná taky tím, že nás, nebo alespoň mě, chtěl od téhle profese odradit. Takže jsem to doma taky nikdy neslyšela,“ přidala se Tereza, která byla se svým bratrem hostem rozhlasového pořadu Tobogan.



Přečtěte si
Thyronx
4. 2. 2016 • 02:37

ani já se o své děti nestarám. Jeden chodil za školu až propadl, a dcera nepracuje a žije na dluhy. Exekutoři jim sebrali všechno co měli. Tak takové děti nepodporuji. Syna jsem vyhnal z domu v jeho 16ti letech, dceru později. Jak si zařídili život, takový ho mají. Já vím že v Česku se podporují děti rodiči až do úplné likvidace a smrti. Pak teprve přijde realita.

Thyronx
4. 2. 2016 • 02:34

Ano, najdou se i rasisti, i totální idioti jako ta nepovedená "amplituda". Bróďa byl především vynikající herec, a člověk jako takový. Ano většina starých a fantastických herců, umělců všeho druhu byli Židé. A židé byli chráněni přímo i lrály už za středověku. Požívali tohoto práva už za Přemyslovců. Stejně jako Miloš Kopecký, Filipovský, a další a další až po dnešní. Vždyť Praha byla skoro celá židovská a je tu po nich stále mnoho památek. Bróďa spáchal sebevraždu a je to škoda, mohl tu ještě dlouho být a hrát. Jejich dílo je nezničitelné. Dnešní herci dokonce i na ND jsou jen odvar, nicky nuly toho co mělo výsadu hrát v ND za totality. Stačí se podívat na současnou filmovou tvorbu která je jen k pláči a ve světě neznamená doslova nic.

mandat
3. 2. 2016 • 16:25

Brodsky se nikdy o deti a ani o rodinu nestaral.Jeho kariera byla vzdy dulezitejsi.Kdyz byl stary a nemocny,tak zacal dolejzat za detma.Ted,co se deje, je totalne fuk.Deti jsou studene a egoisticke,jako byl on sam.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.