Pauhofová riskovala život! Postavila se před rozjetý vlak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pauhofová riskovala život! Postavila se před rozjetý vlak!

Táňa Pauhofová měla při natáčení filmu o Lídě Baarové při jedné ze scén na mále...
Táňa Pauhofová měla při natáčení filmu o Lídě Baarové při jedné ze scén na mále... (Foto pro Aha! – Julie Vrabelová, ara)

Nejnebezpečnější filmová scéna jejího života! Tu absolvovala slovenská kráska Táňa Pauhofová (32) coby Lída Baarová (†86) během natáčení Renčova velkofilmu když kráčela na podpatcích kolejištěm přímo proti rozjeté lokomotivě! Odvážná herečka odmítla dublérku s tím, že to zvládne sama.

„Táňa je žena s železnými nervy. Opravdu šla naprosto klidně proti supící několikasettunové mašině,“ zavzpomínal Filip Renč (50) na natáčení, při němž šlo jeho hvězdě o život. „Jirka Mádl ji na můj pokyn na poslední chvíli strhnul. Nedělali jsme žádné triky, nešlo to udělat jinak,“ prozradil režisér s tím, že nebezpečná scéna se ještě jednou opakovala. A z výkonu Pauhofové, která chtěla jako Lída Baarová v zoufalství skočit pod vlak, běhal mráz po zádech úplně všem.


„Mašinfíra mi pak říkal, že měl zavřené oči, protože se na to nemohl dívat,“ dodal Renč, který je ještě dnes unešen z absolutně profesionálního kaskadérského výkonu Pauhofové. Jak se scéna povedla, uvidíte v kinech už 21. ledna!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.