Manželka Luďka Soboty (72): Musel si mě vychovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manželka Luďka Soboty (72): Musel si mě vychovat!

Manželé Sobotovi jsou spolu už neuvěřitelných 33 let! V čem tkví tajemství spokojeného manželství?
Manželé Sobotovi jsou spolu už neuvěřitelných 33 let! V čem tkví tajemství spokojeného manželství? (Ladislav Křivan / Blesk)

Je to už neuvěřitelných třiatřicet let, co jsou manželé Sobotovi spolu. Ačkoliv se na první pohled zdá, že je to právě Adriena Sobotová (54), která je ve vztahu dominantnější, zdání klame.

Luděk Sobota do manželství s Adrienou vstupoval jako rozvedený. Proto, aby se znovu nespálil, nechal si prý svou nastávající „schválit“ doktorem Plzákem, uvádí týdeník Sedmička.


Ta se za něj provdala ve dvaceti letech a dodnes prý ničeho nelituje. Zároveň ale přiznává, že k tomu, aby bylo všechno ideální, bylo zapotřebí udělat něco důležitého ze strany Luďka Soboty. „Já si myslím, že je to náhoda, že jsme spolu tak dlouho vydrželi. Nějak si to sedlo a rozumíme si, ale taky je možné, že Luděk si mě trošku vychoval k obrazu svému. Je o osmnáct let starší a zkušenější,“ svěřila se Sedmičce.



Přečtěte si
ivoadler
31. 3. 2016 • 13:25

Jestlipak se doma taky stylizuje do role blbce jako ve svých rolích? A jen tak na okraj. Se svou o 5 let mladší ženou už žiju skoro 45 let. Nevidím na tom nic mimořádného. Skoro jsem v pokušení říct, že si rozumíme čím dál tím víc. Holt, kdo umí, umí.

-bello-
26. 3. 2016 • 01:21

Je úžasný, že jsou spolu tolik let.Překvapil mě, jak je slušnej.Natáčeli v loděnici, co máme loď a kdykoli jsem šla kolem a měl volno velmi slušně zdravil Všichni z toho štábu byli fajn a milý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.