Anti-talent Pavlásek ze StarDance: Za to, že je dřevo, může nemoc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Anti-talent Pavlásek ze StarDance: Za to, že je dřevo, může nemoc?

Vlna, jakou rozpoutal Lukáš Pavlásek svou účastí ve StarDance, je neuvěřitelná.
Vlna, jakou rozpoutal Lukáš Pavlásek svou účastí ve StarDance, je neuvěřitelná. (Foto: ČT)

Neuvěřitelná cesta Lukáše Pavláska taneční soutěží rozděluje Česko! Jedni mu fandí, druzí spílají. Jeho naprostý ani-talent k tancování ovšem prý může způsobovat vrozená porucha!

"Jeví se to tak, že má vrozenou vývojovou poruchu koordinace zvanou dyspraxie. Není schopný naučit se ani základní kroky. Vypadá to, že to schválně kazí, ale on to vlastně neumí. A neumí to ani pořádně napodobit," diagnostikovala ostře sledovaného pacienta v deníku Blesk renomovaná fyzioterapeutka. 

Co je to dyspraxie?

Jde o vývojovou poruchu motorických funkcí definovanou jako postižení či nezralost v plánování a organizaci pohybů. Bývá řazena do specifických poruch učení podobně jako dyslexie (porucha čtení) či dysgrafie (porucha psaní).



Přečtěte si
elzbet1
2. 1. 2016 • 11:22

Šmankote, takže český národ je teda nemocný,téměř celý. Každému diagnostikujeme nějaké "DYS" (což dnes není problém) a už nebudeme prostě jen nemotorní,méně chápaví,nebo nebudeme umět krásně psát,či rychle počítat atd.. Není to taky trochu DYS.... ???

frannes
15. 12. 2015 • 19:30

dobře , je tedy nemocný, proč ale proboha leze do taneční soutěže, to se do hereckých škol budou hlásit koktaví , do pěveckých soutěží ti jejíž hlas napodobuje skřehotání havranů atd. To pak na dráze mohou řídit Pendolino barvoslepí , pilotovat dopravní letadla piloti s oční vadou a omezenou orientací v prostoru atd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.