Baculatou Christovou nutili, aby si utahovala ze své nadváhy: Bývalá misska ale podnikla rázné kroky… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Baculatou Christovou nutili, aby si utahovala ze své nadváhy: Bývalá misska ale podnikla rázné kroky…

Ivana Christová konečně hubne.
Ivana Christová konečně hubne. (Foto: Jan Tůma)

Ivanu Christovou dosud mnoho lidí považuje za nejkrásnější Československou missku. Namísto s respektem a pochopením se ale u našich slovenských sousedů setkává s uštěpačností hraničící až s hulvátským chováním.

Největší rozbroje má s moderátorem Vilom Rozborilom, který provází show Tanec snov, kde Christová vystupuje pro charitu. Ten ji podle magazínu Šarm měl vnucovat scénář, kde si bude utahovat ze své oplácanější postavy.  „Ivanu to tehdy pořádně zaskočilo a odmítla natáčet. Text upoutávky se nakonec musel předělat,“ prozrazuje zdroj.

A to není všechno. Rozboril (jeho popularita na Slovensku je srovnatelná například jako s Liborem Boučkem u nás) se ji pokoušel ztrapnit ještě během tiskové konference, kdy Christová popisuje, jak se do soutěže dostala. „Když mě Vilo pozval do show, tak jsem si myslela, že žertuje,“ řekla Ivana. Jenomže to ještě netušila, co ji čeká. „My jsme také žertovali! Ale ty jsi to, Ivano, přijala,“ pustil se do ní Rozboril.

Christová se snaží odrážet jeho útoky jako dáma, podle zdroje z natáčení ji to mrzí a zraňuje. Možná se slovenští diváci brzy dočkají situace, kdy bývalá modelka vybouchne a pošle moderátora zaslouženě do háje…



Autor:  mpa

Přečtěte si
pozorovatel2013
24. 5. 2015 • 15:58

Vil Rozboril je opravdu nechutný a jestli je přirovnáván k Boučkovi, tak to teda ani náhodou. Slovák je jak ušatý torpédo a ještě nechutný, netaktní a na tom si zakládá popularitu a ostatní mu to žerou. To je primitivní blb, toto není komentátor, ale nechutné hovado!!!

karkulinek
31. 3. 2015 • 19:54

Schízák promluvil bel jsi nej mek to nestačí, chci tě bel dnes to nepůjde vařím slépku na smetaně mek mám hotové rizoto a pak jdu do fitka bel budeš ještě krásnější mek zahřej pelech chlapáku bel ano pustíme si naše songy mek to bude divočina bel zítra to tady budeme ventilovat mek dnes si oplachuj úd vlažnou vodou bel ano a narazím si bačkoru na hlavu mek a bambulí dopředu ty Bambulo

ararat
31. 3. 2015 • 19:09

to se dá přeci zjistit..to není problém

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.