Policejní zásah v Praze, zatkli brutálního zločince: Drastické rituální vraždy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Policejní zásah v Praze, zatkli brutálního zločince: Drastické rituální vraždy!

Mladík se policistům bránil, nebylo mu to ale nic platné.
Mladík se policistům bránil, nebylo mu to ale nic platné. (Foto Policie ČR)

Spící tři bezdomovce ubili a ukopali k smrti! K tělům se pak vraceli a podle šílených rituálů je trýznili... To je zločin, který s komplici spáchal Bulhar Georgi Petrov (25), kterého policie chytila v pražském Radotíně.

Petrov s kumpány se do příbytku starších mužů (†57, †59, †61) vydal na »trestnou výpravu«. Posilněni alkoholem je mladíci přepadli ve spánku. A začal brutální masakr... Bili je pěstmi, kopali do hlavy a nakonec je mlátili přinesenými latěmi. Ke zkrvaveným obětem se opakovaně vraceli a znovu je trýznili. „Všechny tři oběti byly v době vraždy bezmocné a byly usmrcené zvlášť trýznivým a mučivým způsobem.

Vraždy měly mít rituální podtext,“ popsala policejní mluvčí Iveta Martínková. Za čin, který se v roce 2010 stal v bulharském městě Silistra, dostali dva z vrahů 20 let vězení. Třetí před šestnáctiletým trestem utekl do Česka. „Detektivové tohoto muže zadrželi v pražském Radotíně, kde pracoval. Nyní už je v policejní cele,“ popsal kriminalista. V nejbližší době se bude rozhodovat o jeho vydání do Bulharska.

Autor:  rvs

Přečtěte si
prroud
14. 3. 2015 • 08:40

Vsichni tri meli bejt "zastreleny na uteku",kdyz jakejsi idiot zrusil tresty smrti!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.