Pranýřovaný "neřád" Vojtek očima numeroložky: Kdyby s Terezou zůstal, skončil by špatně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pranýřovaný "neřád" Vojtek očima numeroložky: Kdyby s Terezou zůstal, skončil by špatně!

Numeroložka Lenka Lippertová Suchardová
Numeroložka Lenka Lippertová Suchardová (Foto: Aha! - Martin Pekárek)

Jestli nějaká událost zahýbala od začátku roku domácím showbyznysem, tak je to určitě kontroverzně vnímaný a hojně komentovaný odchod "slušňáka" Romana Vojtka (42) od těhotné manželky Terezy (34) jen pár týdnů před porodem. Dosud není úplně jasné, co seriálového herce k tolik necitlivému kroku vedlo, i když se to snažil několikrát ne příliš srozumitelně vysvětlit. Numeroložka Lenka Lippertová Suchardová se pokusila za pomoci čísel záhadu rozluštit.

Všechno bylo prý špatně už od začátku a i datum a čas svatby  předznamenal potíže, se kterými se měl vztah do budoucna potýkat. Svatební obřad 3.7.2009 ve Vrtbovské zahradě proběhl ve znamení sedmičky, která se podle expertky na čísla Lippertové Suchardové pro sňatek vůbec nehodí. "Roman s Terezou se brali v půl jedné odpoledne a tento čas v numerologii už naznačuje nečekané zvraty a překážky v klidném žití," hodnotila situaci numeroložka v Blesku.


Již pár dní po svatbě prý přišel ve Vojtkově životě zlom a začal se silněji vnímat a soustředit více na sebe. Jeho nitro najednou zatoužilo po svobodě, což z počátku ještě dokázal ovládnout. Hloupé, že tyto pocity přišly až poté, co se oženil, nemyslíte? "Od svých loňských narozenin 14.4.2014 začal znovu intenzivněji vnímat své vnitřní pocity a potřeby. Od 14.1.2015 přichází Roman do posledního kvartálu před narozeninami a dodává si obrovitánskou odvahu osvobodit se od něčeho, co ho svazuje. A všechna čísla v tomto čase mu k tomu pomáhají," tvrdí Lenka Lippertová Suchardová.
V následujícím období čeká herce znovunalézání sama sebe. Zároveň čísla říkají, že Vojtkovi v manželství z dlouhodobého hlediska hrozilo fatální nebezpečí. "Je to člověk, který má rád lidi, zábavu, hravost. Pokud by byl spoutaný, tiše trpí, což by se časem projevilo na fyzickém stavu," říká numeroložka. Svým rozhodnutím se tak Roman Vojtek možná vyhnul nějakému dlouho trvajícím chorobným potížím. Ale jestli si závažným životním krokem v tak nevhodné situaci příliš pomohl, to ponechejme dalšímu vývoji, čas ukáže...



Přečtěte si
gigolina@...
24. 1. 2019 • 14:20

xsedmikraska
13. 3. 2015 • 10:57

Nikdo není pranýřovaný. Jen někdo sklízí to, co sám zasel. Terezka má podporu všech slušných lidí. Cítíme s ní.

tarka
12. 3. 2015 • 11:18

marlen5: "Zkuste si představit život Romana a jeho rodiny tak, že paní Vojtková je ne příliš inteligentní osoba, velmi dominantní, ráda se pohybuje ve společnosti VIP osob, kam by se bez Romana nedostala. Má ráda peníze, které sama nedokáže vydělat. není schopna svému muži poskytnout klidné a šťastné rodinné zázemí." Jeden větší blábol než druhý, jeho žena pracovala jako produkční v Karlínském divadle, takže mezi tzv. VIP se pohybovala běžně, nakonec se tam s Vojtkem seznámili. Slušné peníze asi taky vydělala, i když jistě méně, než Vojtek. Ty kecy, jak ten úžasný Vojtek "I po tom všem hovoří o své doposud ještě manželce jako o Terezce, nechal jí bydlet v domě, který postavil, nabízí pomoc, nabízí peníze, víc už opravdu není v jeho silách...", to je trapnost sama, jsou to snad i jeho děti a pořád jeho žena, společný majetek!, to není zapotřebí nad tím jásat. Vojtek dům nepostavil, stavěla ho firma a stavba byla financována ze společných finančních prostředků manželů Vojtkových, takže tady trapně neadorujte Vojtka, založil o vlastní vůli rodinu s dětmi. Pokud by jeho žena byla tak hrozná, jak píšete, proč by s ní žil 10 let a chtěl i proti její vůli co nejdříve druhé dítě? Je to slaboch, který se vykašlal na svoji ženu měsíc před porodem druhého dítěte, pro to není ABSOLUTNĚ žádná omluva!

6010
12. 3. 2015 • 09:23

A jak to víte, jaká je paní Vojtková? Vy s nimi žijete jako skřítek?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.