Zazobaný exmanžel Mirky Čejkové: Neuvěřitelně zradil vlastní děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zazobaný exmanžel Mirky Čejkové: Neuvěřitelně zradil vlastní děti!

Vydělává miliony, synům doma nedá ani korunu.
Vydělává miliony, synům doma nedá ani korunu. (Profimedia.cz)

Třikrát rozvedená Mirka Čejková (51) nakonec zůstala na děti sama. Ani jedno manželství nevyšlo a úspěšný golfista Alex Čejka navíc dluží miliony na výživném.

Synové Felix (14) a Alex (16) jsou ve věku, kdy jsou peníze na různé koníčky a technické vychytávky potřeba víc než kdy jindy. Jenomže movitý golfista ne a ne platit. A to přitom na »greenu« slaví jeden úspěch za druhým. O víkendu například vyhrál svůj první turnaj PGA a odnesl si šek na příjemných 13 550 000 korun! Nicméně jeho děti z této sumy neuvidí ani haléř.

„Otec mých synů vůči nim neplní ani minimální povinnost. Na jejich výchovu už několik let nepřispívá,“ prozradila Blesku Mirka Čejková. Soud ji sice po rozvodu přiznal tučné výživné ve výši 270 tisíc měsíčně, ale její ex na to kašle a českým úřadům se jenom vysmívá. „Má německé občanství a hraje v Americe. Fiktivně se navíc přestěhoval do Thajska a tvrdí, že tam nejsou žádné povinnosti živit děti,“ zoufá si Čejková, která je tak na všechno sama.



Autor:  mpa

Přečtěte si
6010
17. 3. 2016 • 12:13

Holt má Čejková na chlapy smůlu.Tomu Čejkovi se divím, že na těch milionech sedí, vždyť rubáš nemá kapsy, do hrobu si je nevezme a ty děti potřebují peníze hlavně teď.

vlaku
11. 3. 2015 • 15:47

270 tis./měs., to nemá ani premiér takový příjem. Myslím, že kdyby s tím dluhem na výživném byla pravda, tak vysokoškolačka Čejková by dávno exmanžela honila po soudech přes mezinárodní organizaci zastupující práva dětí. Stejně v budoucnu budou ty miliony dědit jeho děti, takže ošizeny nebudou. Věřím, že jeho děti se nemusí chodit stravovat ke kontejnerům.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.