Kate změnila názor na jméno své holčičky a královna je na mrtvici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kate změnila názor na jméno své holčičky a královna je na mrtvici!

Kate prý připravila pro vladařku další bezesné noci.
Kate prý připravila pro vladařku další bezesné noci. (Foto: ČTK/AP, SW/BMA, koláž Ahaonline.cz)

O zákulisních sporech ohledně jména děťátka prince Williama (32) a vévodkyně Kate Middleton (33) se již napsalo leccos. Téměř jistě se ví to, že královský pár očekává holčičku. Jenže nyní to vypadá, že všechny předchozí návrhy jmen urozeného mimča zastínila nová možnost, která královně nedá spát. Kate by prý ráda pojmenovala děvčátko po své sestře Pippě (31)!

Královna Alžběta byla dojatá, když se mladý pár rozhodl holčičku pojmenovat Margaret Elizabeth a vzdát tak poctu i královnině zesnulé sestře. Williamův nápad, aby se dítě honosilo jménem tragicky zabité princezny Diany (†36), narazil na hysterický odpor Camilly Parker-Bowles (67). Jeho otec princ Charles (66) prý proti této variantě u syna zasahoval. Zároveň není oficiálně potvrzeno, že se narodí holčička. Proto má pár v záloze i chlapecká jména James, Arthur a Henry.


V Británii zatím sázkové kanceláře na jméno královského potomka vypisují kurzy a nyní se mezi předpokládané favority vyšvihla nová možnost, která stařičké mocnářce způsobuje bezesné noci. Kate se podle bulvárního magazínu O.K. rozhoduje mezi stávajícími návrhy a jménem Charlotte. Je to druhé jméno její sestry. Alžběta, jejíž přání bylo, aby se miminko jmenovalo Victoria, si zřejmě musela dát něco na posilněnou, aby skousla toto "plebejské" tradiční jméno v rodině Middletonů.



Přečtěte si
mandat
29. 1. 2015 • 11:08

V kralovske rodine si nikdo nemuze dat jemno,jake by chtel. Musi se dodrzovat tradice .

vog.ht.
28. 1. 2015 • 23:18

Tu starou rakovinu Albětu budou muset utratit, ta dobrovolně nepůjde

soorry
28. 1. 2015 • 19:22

Královna je na mrtvici??? až ji trefí, tak aspoň William sedne na trůn

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.