Pravda o Saudkově souloži s vlastní dcerou: Může si Karolína (46) za INCEST sama? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pravda o Saudkově souloži s vlastní dcerou: Může si Karolína (46) za INCEST sama?

Kontroverzní snímek otce a dcery Saudkových z roku 1988 se jmenuje Incest.
Kontroverzní snímek otce a dcery Saudkových z roku 1988 se jmenuje Incest. (Foto: Aha! - ara)

V souvislosti s úspěšným uvedením erotické komedie Fotograf do kin se začaly zákonitě propírat kontroverzní okamžiky ze života Jana Saudka (79). Kromě konfliktního vztahu se synem Samuelem, bývalkou Sárou a údajné krádeži negativů, existuje mnohem kontroverznější téma z motivů životního příběhu světoznámého fotografa. A tím je sex s vlastní dcerou Karolínou.

Saudek se začal s dcerou intimně stýkat v jejích devatenácti na konci osmdesátých let. Dlouhá léta předtím se nevídali. Sexuální poměr s otcem měla dívka po dobu čtyř let, přestože sama měla malé dítě. Když na to přišla Janova bývalá žena a matka dívky, byl z toho velký poprask. "Karolína měla už syna Honzíka a manželka Saudkovi vyhrožovala, že dá vnuka do děcáku, holku zavře do blázince a jeho oznámí policii," svěřil Aha! zdroj z blízkého okolí rodiny.


"Otec se tím nikdy netajil, tak proč to teď vytahovat? Mně v té době bylo osm, takže se mi těžko soudí, kdo z nich byl, a kdo nebyl vinen. Karolína mě ale v e-mailech často zahrnuje velmi nechutnými podrobnostmi z jejich vztahu. Postupně jsem si udělala obrázek sama. A z něj vycházejí špatně oba," prohlásila Saudkova mladší dcera Marie. A zakázaná láska otce a dcery výhrůžkami exmanželky neskončila. "Ten vztah měl pokračování i po letech. Tatík peněžitý dar podmiňoval návštěvou s takovýmto sexuálním obsahem – a to nepovažuju za šťastné," vyjádřil se na to konto syn Samuel, který dnes žije a plodí děti se Sárou Saudkovou.
S názorem bratra se ale Marie neztotožnila: "Otázkou je, zda on něco podmiňoval, nebo se ona nabízela. Pokud by za tátou nepřišla, on sám by ji těžko hledal. Existují fakta, která mluví spíš proti Karolíně." Ani hlavní aktérka příběhu se už ve své minulosti přehrabovat nehce. Po letech plných drogových a alkoholických excesů jen před pár lety prohlásila: "Honzovi jsem už odpustila, ale vzalo mi to osmnáct let života a odnesl to i můj syn, který je na drogách."
A jak se na to ve vyhrocených dobách díval Jan Saudek, který ve scénáři k filmu Ireny Pavláskové nezákonný poměr s dcerou přiznal?  "Víte, narkoman vždycky někoho obviní, že on za to může. Dává mi to za vinu, užívám si toho až nad hlavu a užiju si to až do smrti. Ne do mé smrti, ale do její. Protože narkoman to nevydrží, a v tom oblouznění se oběsí," řekl drsně fotograf. Nezbývá než dodat, že za incest mohl Saudek vyfásnout dva roky na tvrdo, nicméně tento nechutný zločin zhýralce je již dávno promlčen.



Přečtěte si
zvonik54
5. 4. 2019 • 20:10

Zase je mi na blití... Nebo za to Saudek nemůže? Škoda, že není v zákonu za tyhle excesy kastrace. A byl by klid. Aha by ani neměl o čem psát...

sestra
4. 4. 2019 • 14:36

To je dobre posahana rodina.

sestra
4. 4. 2019 • 14:18

To je dobre posahana rodina.

pozorovatel2013
26. 1. 2015 • 20:27

ještě že ne.je.bali svoje prarodiče, no to je fakt humáč, ať žije Saudkovo rodinné swinger party

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.