Přiznání Petra Koláře: Jo, měl jsem v ruce drogy! Které hvězdy už jim propadly? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiznání Petra Koláře: Jo, měl jsem v ruce drogy! Které hvězdy už jim propadly?

Kolářovi se na schodech zamotaly nohy a skácel se dolů. Pytlíček s drogou ale z ruky nepustil.
Kolářovi se na schodech zamotaly nohy a skácel se dolů. Pytlíček s drogou ale z ruky nepustil. (Foto Aha! – Martin Hykl, showpix.cz, ara)

Tohle neměl nikdo vidět! Kdyby 70. narozeniny Milana Drobného neslavil jeho kolega Petr Kolář (47) se vší vervou, nikdy by nebyl načapán s neznámou látkou v ruce!

Celý večer do sebe házel jednoho panáka za druhým a po pár hodinách už měl dost. Když se podnapilý Kolář rozhodl vykročit k domovu, na schodech se mu zamotaly nohy a skutálel se dolů.

Během pádu pak upustil vše, kromě pytlíčku s bílou látkou připomínající drogu. „Nejspíš to tam někde běhalo mezi lidmi. Sám nevím, jak se ke mně ty drogy dostaly,“ řekl Kolář deníku Aha! na dotaz, co tak vzácného v sáčku měl.
Rozhodně ale prý užívání drog neuznává. „Myslím si, že to určitě není správné,“ dodal zpěvák, který si na večírku notně vyhodil z kopýtka.

Na drogách ujíždějí české hvězdy...

Tereza Pergnerová (40), moderátorka: Píchala si v autě
V listopadu 2001 našla policie zfetovanou Terezu Pergnerovou v autě u jedné z pražských benzinových stanic. K drogám se dostala už v pouhých dvaceti letech během moderování hudebního pořadu Eso. Nejdříve brala pervitin, postupně přešla na heroin, který užívala několik let a byla si schopná píchat 12 gramů heroinu denně. Dávku si dala i přímo v autě a přítomnost svědků jí byla ukradená.

Roman Bednář  (31), fotbalista : »Zboží« pro kamaráda
V květnu 2009 byl Roman Bednář v Anglii přistižen, jak od dealera v autě kupuje kokain a marihuanu za 15 000 korun. Tvrdil, že  »zboží« bylo pro kamaráda a povídal: „Prošel jsem testy, jsem čistý.“ Hrozilo mu vězení, ale tamní policie mu dala jen výstrahu. Fotbal nesměl hrát tři měsíce a od klubu West Bromwish Albion dostal pokutu 1,1 milionu korun. Dnes je náhradníkem na Letné a proslýchá se, že se ho Sparta chce zbavit.

Kdo další se přiznal?: Šárka Ullrichová (40), herečka
Herečka ze seriálu Ulice si prošla si závislostí na drogách nejen v seriálu. Přiznala se k užívání kokainu a závislosti na alkoholu.

Bára Basiková (51), zpěvačka
Závislá na pervitinu byla v 25 letech, a to pouhé tři měsíce. Drogám propadla kvůli pracovnímu vytížení a zklamání v lásce.

Martin Kocián (38), zpěvák
Bývalá hvězda skupiny Lunetic se kvůli slávě stala závislá na pervitinu. To byl také jeden z důvodů rozpadu skupiny.



Autor:  vin

Přečtěte si
9rot6
17. 1. 2015 • 06:03

Lítalo to mezi lidmi a on to vlasně zachránil, takhle se baví smetánka,úžasný vzor pro mladé, ale bacha,tohle je jiná liga,už neví co by,mají vše,a potom mají depky z toho,že už prostě víc mít nelze a zásobují Chocholoušky , být to někdo jiný tak je v base za držení omamných látek!

tetajulca
16. 1. 2015 • 11:42

To bude asi vtip týdne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.